Ετσι περνούν οι ζάπλουτοι μια ημέρα στο κότερό τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Ετσι περνούν οι ζάπλουτοι μια ημέρα στο κότερό τους [βίντεο]

Ετσι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ημέρα σε ένα κότερο ξεκινά μέσα στη χλιδή. Σηκώνεσαι, αγναντεύεις τη θάλασσα, ντύνεσαι και αρχίζεις να κάνεις τις βόλτες σου μέσα στο σκάφος.

Πηγαίνεις σε ένα από τα σαλόνια, χαζεύεις στο σινεμά, παρτάρεις στο κατάστρωμα... κάνεις τη ζωή σου, απολαμβάνοντας και τις διακοπές σε νησιά και παραθαλάσσιες περιοχές.

Σε βίντεο στο Instagram παρακολουθούμε μία τέτοια ημέρα. Πώς είναι να κάνεις διακοπές σε ένα κότερο, έστω και στο fast forward.

Το κότερο Serenity, το οποίο παρουσιάζεται στο βίντεο, είναι ένα από τα στολίδια των θαλασσών. Κάθε γωνιά του 72 μέτρων σκάφους αποτελεί συνώνυμο της πολυτελούς ζωής. Μπορεί να φιλοξενήσει 36 άτομα, διαθέτοντας 15 καμπίνες και 31 άτομα προσωπικό.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει η τιμή ενοικίασής του αυτή αγγίζει τα 550.000 ευρώ, την εβδομάδα για να εξερευνήσετε την Μεσόγειο και 450.000 ευρώ εάν προτιμάτε τον Ινδικό Ωκεανό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@watchanish rocking it onboard “SERENITY” with @eastwindyachts_official #mondaymotivation

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alex Jimenez (@theyachtguy) στις 10 Δεκ, 2018 στις 2:02 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κότερο Serenity
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ