Nomads: Αυτοί είναι οι 10 παίκτες που μπήκαν στην Ενωση -Οι τρεις παίκτες που αποχώρησαν [βίντεο] - iefimerida.gr

Nomads: Αυτοί είναι οι 10 παίκτες που μπήκαν στην Ενωση -Οι τρεις παίκτες που αποχώρησαν [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σημαντικές αλλαγές έγιναν χτες στο Nomads 2, καθώς 3 παίκτες αποχώρησαν με αποτέλεσμα να μείνουν μόνο 10 παίκτες στο παιχνίδι, οι οποίοι πλέον θα αγωνίζονται για τον εαυτό τους, καθώς οι ομάδες ενώθηκαν.

Το κοινό, λοιπόν, χτες ψήφισε τους 5 παίκτες που παρέμειναν εν τέλει στο παιχνίδι και μπήκαν στην Ενωση, ενώ ακόμη 5 παίκτες είχαν ήδη εξασφαλίσει την παραμονή τους στο παιχνίδι από την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι συνολιά 10 παίκτες που πέρασαν και μπήκαν στην ομάδα της Ένωσης είναι οι: Άγγελος Χαριστέας, Γιάννης Σπαλιάρας, Αθηνά Κωστοπούλου, Ντάρια Τουρόβονικ, Χρήστος Βασιλόπουλος, η Μαριάννα Καμαρωτάκη, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος,ο Γρηγόρης Μόργκαν, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Mike.

Αυτοί που δεν τα κατάφεραν και φεύγουν από το παιχνίδι είναι οι: Αλέξανδρος Σήαρς, Ορέστης Τσάνγκ, Νάσος Παπαργυρόπουλος.

Μάλιστα ο Γιάννης Σπαλιάρας συγκινήθηκε μόλις ανακοινώθηκε πως ο φίλος του, Ορέστης Τσανγκ αποχωρεί απο το παιχνίδι και δεν κράτησε τα δάκρυά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ nomads αποχώρηση ένωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ