Η συμβουλή της Σερένα Γουίλιαμς στη Μέγκαν Μαρκλ: Σταμάτα να είσαι τόσο καλή! - iefimerida.gr

Η συμβουλή της Σερένα Γουίλιαμς στη Μέγκαν Μαρκλ: Σταμάτα να είσαι τόσο καλή!

Η Σερένα Γουίλιαμς. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμβουλές για την μέλλουσα μητέρα Μέγκαν Μαρκλ δίνει η πολύ καλή φίλη της Σερένα Γουίλιαμς.

Η πρωταθλήτρια του τένις μίλησε στο περιοδικό People για το λανσάρισμα της σειράς ρούχων της Serena στο Μαϊάμι, όπου αποκάλυψε πως η δούκισσα του Σάσεξ παραμένει η ίδια παρά το γεγονός πως πλέον είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας.

«Σταμάτα να είσαι τόσο καλή» είπε η Σερένα στην εγκυμονούσα Μέγκαν

«Της λέω ‘πώς είσαι;’ και αυτή μου απαντά ‘’Όχι, εσύ πώς είσαι;’ και απαντώ ‘Είσαι τόσο γλυκιά, αλλά πραγματικά σε ρωτάω – πώς είσαι;» είπε η Σερένα.

«Και της λέω: ‘Μέγκαν σταμάτα να είσαι τόσο καλή... εσύ είσαι έγκυος τώρα, υποτίθεται ότι εσύ πρέπει να κατακλύζεσαι τώρα από ορμόνες, γιατί είσαι τόσο γλυκιά;’ Αλλά πάντα έτσι ήταν η Μέγκαν» είπε η Γουίλιαμς για την φίλη της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams) στις 21 Νοέ, 2018 στις 7:24 πμ PST

Η πρωταθλήτρια του τένις απέκτησε το πρώτο της παιδί τον Σεπτέμβριο του 2017 με τον σύζυγό της Αλέξις Οχάνιαν, συνιδρυτή της Reddit, και ενώ δίνει πολλές συμβουλές στην μέλλουσα μαμά, Μέγκαν Μαρκλ, αυτή «της δίνει ακόμη περισσότερες».

Πάντως η Σερένα έχει μια απλή, αλλά αποτελεσματική συμβουλή για όλες τις γυναίκες που θα γίνουν μητέρες για πρώτη φορά, την οποία έμαθε πρόσφατα: «Όλα θα γίνουν»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams) στις 16 Οκτ, 2018 στις 5:51 μμ PDT

«Δεν ξέρω τι θα συμβεί, δεν ήξερα πώς θα γεννούσα το μωρό, αλλά όλα έγιναν. Είναι τόσο τρελό. Με άλλαξε ολοκληρωτικά και ήταν κυριολεκτικά σαν ένας διακόπτης. Κι έτσι λέω: ‘Όλα θα γίνουν’».

Η δούκισσα του Σάσεξ είχε μιλήσει για την φίλη της Σερένα, σε μια συνέντευξη το 2017, όπου είπε πως ήξερε ότι η Γουίλιαμς θα γινόταν μια σπουδαία μητέρα. «Θα είναι μια καταπληκτική μητέρα» είχε πει η Μέγκαν στη Vogue, τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Η καλύτερη, γιατί έχει απίστευτη ισορροπία μεταξύ δύναμης και ευαισθησίας. Επιπλέον, δεδομένου ότι είναι πολύ καλή στο καραόκε, είμαι σίγουρη ότι θα βάλει την υπογραφή της στα νανουρίσματα. Ανυπομονώ γι’ αυτό».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Serena Williams (@serenawilliams) στις 19 Μάι, 2018 στις 2:32 πμ PDT


Η Γουίλιαμς και η Μέγκαν γνωρίστηκαν στο Super Bowl το 2010 και έγιναν γρήγορα φίλες.

Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ