Επίθεση της ΝΔ για τα επεισόδια: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει την επόμενη κυβέρνηση - iefimerida.gr

Επίθεση της ΝΔ για τα επεισόδια: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει την επόμενη κυβέρνηση

επεισόδια στα Εξάρχεια/Φωτογραφία: IntimeNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύσει -μέσω ομάδων που προκαλούν επεισόδια- την επόμενη κυβέρνηση κάνει λόγο η ΝΔ.

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του κόμματος κάνει λόγο για «κατεστραμμένα κτίρια, λεηλασίες, σπασμένες βιτρίνες, καμένα αυτοκίνητα, εικόνες μιας ρημαγμένης πόλης» επισημαίνοντας πως όλα αυτά δεν μπορούν πια να θεωρούνται τυχαία.

«Η ανοχή που επιδεικνύεται είναι απολύτως συνειδητή και έχει αποθρασύνει τις γνωστές συμμορίες που συμπεριφέρονται πια σαν να έχουν το ακαταδίωκτο. Οι ευθύνες της κυβέρνησης, αλλά και του αρχηγού της Αστυνομίας είναι τεράστιες. Εξόφθαλμο, όμως, είναι και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύσει μέσω αυτών των ομάδων την επόμενη κυβέρνηση. Το σχέδιο αυτό δεν θα περάσει. Σε κάθε πολίτη που αγανακτεί με αυτήν την κατάντια το επαναλαμβάνουμε όσο πιο καθαρά γίνεται: Με την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η ανοχή στα φαινόμενα αυτά θα είναι μηδενική» τονίζεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Δημοκρατία ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ