Η συγκλονιστική ιστορία ενός παλτό που δόθηκε σε αστέγους συγκίνησε τα Χανιά [εικόνα] - iefimerida.gr

Η συγκλονιστική ιστορία ενός παλτό που δόθηκε σε αστέγους συγκίνησε τα Χανιά [εικόνα]

Το παλτό που δόθηκε για τους αστέγους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα πρώτα έντονα κρύα να έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στη χώρα πολλές είναι οι δράσεις που αναλαμβάνονται από εθελοντικές οργανώσεις για τους αστέγους.

Μια τέτοια δράση είναι και εκείνη της ομάδας «Βοήθα με να μπορώ» για τους αστέγους των Χανίων.

Η ομάδα μάζεψε παλτό, μπουφάν, κουβέρτες με στόχο να τα διαθέσει στους αστέγους της περιοχής για να προστατευτούν από το κρύο.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν ήταν πολλά, αλλά ένα από αυτά έχει την δική του μοναδική σημασία.

Πρόκειται για ένα παλτό το οποίο, όπως αποκάλυψε η εθελοντική ομάδα, ανήκε σε μια νέα κοπέλα που έφυγε από την ζωή πριν από 22 χρόνια, σε ηλικία μόλις 28 ετών. Η 76χρονη σήμερα μητέρα της κρατούσε αυτό το παλτό ως ανάμνηση της κόρης της. Ηταν το μόνο δικό της προσωπικό αντικείμενο που είχε κρατήσει και είχε ορκιστεί να μην το αποχωριστεί ως το τέλος της ζωής της.

Η συγκλονιστική ιστορία ενός παλτό που δόθηκε σε αστέγους συγκίνησε τα Χανιά [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Ομως, όταν επισκέφθηκε ένα μέλος της ομάδας «Βοήθα με να μπορώ» η κυρία Χρυσούλα -η 76χρονη μητέρα- αποφάσισε να το δώσει με χαρά για να ζεσταθεί ένας άνθρωπος που το έχει ανάγκη.

Το μεγαλείο ψυχής της πονεμένης αυτής μάνας γνωστοποίησε η εθελοντική ομάδα γράφοντας τα εξής:

«Η 76 κ. Χρυσούλα πριν από 22 χρόνια έχασε την πολυαγαπημένη της κόρη 28 ετών η οποία ήταν έγκυος σε δίδυμα . Όμως δεν είναι αυτή η ιστορία μας . Η ιστορία μας έχει ως εξής . Όταν η κ. Χρυσούλα έχασε την κόρη της το μόνο πράγμα που κράτησε από εκείνη ήταν ένα παλτό . Με το παλτό αυτό είχε μεγάλο συναισθηματικό δέσιμο . Είχε ορκιστεί να το κρατήσει μαζί της μέχρι να πεθάνει .
Όταν όμως της ανακοινώθηκε η δράση της ομάδας μας "κανένας μόνος του στο κρύο" η κ. Χρυσούλα πέρα από τις κουβερτες και τις ζακέτες μας χάρισε με πολύ μεγάλη συγκίνηση και το παλτό της μονάκριβης της πριγκίπισσας με την μοναδική επιθυμία να πάει σε κάποιον που πραγματικά θα το έχει ανάγκη .

"παρτο κοριτσάκι μου παρτο και χάρισε το σε κάποιον να ζεσταθεί το κοκαλάκι του και η ψυχούλα του εμένα το παιδί μου βρίσκεται σε καλά χέρια δεν κάνει κρύο εκεί !!!"

Κυρία Χρυσούλα σας ευχαριστούμε !!!».

Η συγκλονιστική ιστορία ενός παλτό που δόθηκε σε αστέγους συγκίνησε τα Χανιά [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χανιά άστεγοι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ