«Το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή μου»: Ο Βασίλης Ζούλιας αποθεώνει τη Μαρία Ναυπλιώτου στο Instagram [εικόνα] - iefimerida.gr

«Το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή μου»: Ο Βασίλης Ζούλιας αποθεώνει τη Μαρία Ναυπλιώτου στο Instagram [εικόνα]

Η Μαρία Ναυπλιώτου στο ρόλο της Μαρίας Κάλλας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tη φετινή θεατρική σεζόν, η Μαρία Ναυπλιώτου μας μεταφέρει στα άδυτα της ψυχής μιας ντίβας που έπλασε έναν ολόκληρο κόσμο που λάμπει στο χρόνο.

Η Μαρία Ναυπλιώτου ενσαρκώνει την Μαρία Κάλλας στο «MasterClass», το έργο του Αμερικανού συγγραφέα Terrence McNally (βασισμένο στο σεμινάριο που παρέδωσε η Μαρία Κάλλας στη μουσική σχολή Julliard της Νέας Υόρκης).

Ενας ρόλος- δημιουργική πρόκληση για την Μαρία Ναυπλιώτου: η προετοιμασία για την εμφάνισή της στη σκηνή έγινε σπουδή για την ηθοποιό. Μια αναμέτρηση με τον ίδιο της τον εαυτό.

Στενός της συνεργάτης σε αυτή την μεγάλη καλλιτεχνική στιγμή της καριέρας της, ο Βασίλης Ζούλιας. Ο σχεδιαστής υπογράφει τις εμφανίσεις της και φέρνει τον στιλιστικό κόσμο της Μαρίας Κάλλας στα μέτρα της ηθοποιού.

Το βράδυ της Τρίτης 20 Νοεμβρίου παρακολούθησε την επίσημη πρεμιέρα του MasterClass και το σχόλιό του στο Instagram (που συνοδεύτηκε από ένα κολάζ φωτογραφιών) μοιάζει με μεγάλη υπόκλιση στο ταλέντο της ηθοποιού.

«Eχω κάνει πολλά λάθη στη ζωή μου... Αλλά σήμερα συνειδητοποίησα το μεγαλύτερο όλων...».

Διαβάστε τα λόγια του Βασίλη Ζούλια και δείτε το κολάζ φωτογραφιών που δημοσίευσε, στο bovary.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ