Στους δρόμους οι δάσκαλοι οδήγησης -Πορεία εκατοντάδων αυτοκινήτων στη Βουλή για τα διπλώματα - iefimerida.gr

Στους δρόμους οι δάσκαλοι οδήγησης -Πορεία εκατοντάδων αυτοκινήτων στη Βουλή για τα διπλώματα

Από τη διαμαρτυρία των εκπαιδευτών οδήγησης/Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πορεία διαμαρτυρίας για τα διπλώματα οδήγησης πραγματοποιούν αυτή την ώρα εκατοντάδες εκπαιδευτές υποψήφιων οδηγών από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, όπου συγκεντρώθηκαν το πρωί, με κατεύθυνση το κέντρο της Αθήνας και μέχρι τη Βουλή.

Οι εξεταστές του υπουργείου Μεταφορών απέχουν από την 1η Οκτωβρίου, καθώς πληρώνονται μεν αλλά δεν λαμβάνουν το ειδικό επίδομα για τις εξετάσεις με αποτέλεσμα περίπου 50.000 υποψήφιοι οδηγοί να περιμένουν «στην ουρά» για το δίπλωμα.

Οι εκπαιδευτές είχαν συγκεντρωθεί από το πρωί στο υπουργείο Μεταφορών και εκατοντάδες αυτοκίνητα ξεκίνησαν πορεία στη Βουλή για να επιδόσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Ο πρόεδρος του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδηγών Βορείου τομέα μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημειώνει ότι η αποχή από τις εξετάσεις έχει ξεκινήσει από τις αρχές Οκτωβρίου με αποτέλεσμα χιλιάδες υποψήφιοι να βρίσκονται στην αναμονή.

«Ειναι απλήρωτοι από τον Μάιο, δεν τους δίνουν το ειδικό επίδομα και με κάποιο τρόπο πρέπει αυτό να αποσυνδεθεί από τη δική μας δουλειά» τονίζει.

Οι δάσκαλοι οδήγησης διαμαρτύρονται για την αποχή των εξεταστών/Φωτογραφία: Intimenews
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ