Κορκίδης: Κανένα παρασκήνιο πίσω από την απόφαση να μην είμαι υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά - iefimerida.gr

Κορκίδης: Κανένα παρασκήνιο πίσω από την απόφαση να μην είμαι υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά

Ο Βασίλης Κορκίδης/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει κανένα παρασκήνιο σχετικά με το ότι δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, είπε ο Βασίλης Κορκίδης σε εκπομπή της ΕΡΤ, αργά το βράδυ της Τρίτης.

«Έλειπε στο εξωτερικό ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, όφειλα να μην κάνω καμία δημόσια δήλωση πριν απαντήσω στον ίδιο τον πρόεδρο που μου έκανε αυτή την πρόταση. Δεν ξύπνησα ένα πρωί να θέλω να γίνω δήμαρχος Πειραιά», είπε ο κ. Κορκίδης και πρόσθεσε: Μου έγινε μια πολύ τιμητική πρόταση από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στις 13 Οκτωβρίου 2018 κι ευχαριστώ γι' αυτό. Μου φάνηκε ενδιαφέρουσα η πρόταση και δεν κρύβω ότι αμφιταλαντεύτηκα και δεν διαψεύδω ότι έφτασα κοντά στο να πω ναι. Ζήτησα χρόνο να το σκεφτώ, κι έδωσα μια πολύ ειλικρινή απάντηση, αφού σκέφτηκα με ωριμότητα, σύνεση και λογική τι θα έπρεπε να πράξω.

«Η σκέψη μου δεν είναι να είμαι ένας δήμαρχος, αλλά ένας καλός δήμαρχος και όλα αυτά βάρυναν στην απόφασή μου. Και αν υπήρχε κάποιος να με επηρεάσει αυτός είναι ένας σοφός άνθρωπος 80 ετών, ο πατέρας μου. Εξακολουθώ να είμαι φίλος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν του άρεσε η απόφασή μου αλλά την αποδέχθηκε», κατέληξε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ