Το πρώτο μήνυμα της Λάουρα Νάργες μετά τον χωρισμό της από τον Μουρούτσο - iefimerida.gr

Το πρώτο μήνυμα της Λάουρα Νάργες μετά τον χωρισμό της από τον Μουρούτσο

Η Λάουρα Νάργες. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η είδηση του χωρισμού της Λάουρα Νάργες με τον Μιχάλη Μουρούτσο έσκασε σαν βόμβα πριν από 15 περίπου ημέρες.

Το ζευγάρι ήταν μαζί αρκετά χρόνια και παρόλο που είχαν περάσει μεγάλα διαστήματα χώρια εξαιτίας της συμμετοχής τους στο Survivor 1 και το Survivor 2, και οι δύο μέσα από τα παιχνίδια εκδήλωναν ανοιχτά την αγάπη τους.

Η Νάργες και ο Μουρούτσος όμως δεν είναι πλέον μαζί, με τον τελευταίο μάλιστα να έχει διαγράψει και όλες τις κοινές τους φωτογραφίες.

Η παρουσιάστρια – φαν των social media – είχε καιρό να αναρτήσει μία φωτογραφία της στο Instagram. Η τελευταία φορά που το έκανε ήταν στις 16 Οκτωβρίου, όταν ανέβασε μία φωτογραφία της με το νέο της κούρεμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις 16 Οκτ, 2018 στις 8:51 πμ PDT


Σήμερα όμως, έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά από καιρό και ομολογουμένως είναι νοσταλγική.

Η Λάουρα Νάργες ποζάρει με φόντο την Αθήνα και με βλέμμα θλιμμένο. Στη λεζάντα της φωτογραφίας – το πρώτο της μήνυμα μετά τον χωρισμό- αναφέρει:

«Είμαι λιοντάρι, αλλά με ωροσκόπο καρκίνο. Αποτραβιέμαι μέχρι να αισθανθώ ασφαλής ξανά. Μου λείψατε πολύ εδώ μέσα αγαπάκια, και να ξέρετε πως διάβαζα τα γλυκά μηνύματά σας! Τώρα βραδιάζει, το αύριο όμως έρχεται και ξέρω ότι θα είναι μία καλύτερη μέρα απ’ ό,τι ήταν σήμερα! • ΥΓ: Έχω το καλύτερο κομιούνιτι εδώ, τέλος! Σας αγαπώ πολύ, και αυτό επειδή «στέκεστε» δίπλα μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Είμαι λιοντάρι, αλλά με ωροσκόπο καρκίνο. Αποτραβιέμαι μέχρι να αισθανθώ ασφαλής ξανά. Μου λείψατε πολύ εδώ μέσα αγαπάκια, και να ξέρετε πως διάβαζα τα γλυκά μηνύματά σας! Τώρα βραδιάζει, το αύριο όμως έρχεται και ξέρω ότι θα είναι μία καλύτερη μέρα απ’ ό,τι ήταν σήμερα! • ΥΓ: Έχω το καλύτερο κομιούνιτι εδώ, τέλος! Σας αγαπώ πολύ, και αυτό επειδή «στέκεστε» δίπλα μου _____________________________________________________________ #athens #ilovegreece #view #top #sunset #sky #city

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις 10 Νοέ, 2018 στις 7:14 πμ PST

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ