Survivor 2: Τι έγινε στα παρασκήνια του ημιτελικού -Κωνσταντίνα & Νάσος σαν νύφη και γαμπρός [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Τι έγινε στα παρασκήνια του ημιτελικού -Κωνσταντίνα & Νάσος σαν νύφη και γαμπρός [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ημέρα του ημιτελικού του Survivor 2 έφτασε και από το Αλσος Βεΐκου δεν θα μπορούσαν να λείπουν Μαχητές και Διάσημοι.

Φορώντας τα καλά τους, οι πρώην παίκτες των δύο ομάδων βρίσκονται στον ημιτελικό και περιμένουν να μάθουν και αυτοί ποιοι θα είναι οι δύο που θα περάσουν στον τελικό.

Ηλίας Γκότσης, Μελίνα Μεταξά ή Κατερίνα Δαλάκα;

Πριν την έναρξη του live, οι πρώην παίκτες δεν παρέλειψαν να ανεβάσουν στα social media στιγμές από τα παρασκήνια, με τα χαμόγελα να είναι πλατιά και τις παλιές «έχθρες» ξεχασμένες.

Φυσικά, εκεί είναι και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία εκτός από πολλά Instastory, πόσταρε και φωτογραφία της με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο.

«Και στα δικά σας οι ελεύθεροι» έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία φόρεσε ένα λευκό φόρεμα με ιδιαίτερο ντεκολτέ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) στις 12 Ιούλ, 2018 στις 10:26 πμ PDT

Ολγα Φαρμάκη και Μαρία Σαμαρινού
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Ολγα Φαρμάκη και Γιάννης Τσίλης
Νάσος Παπαργυρόπουλος και Ελένη Χατζίδου
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor 2 ημιτελικός παρασκήνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ