Σήμερα το απόγευμα η κηδεία του 15χρονου που αυτοκτόνησε στην Αργυρούπολη - iefimerida.gr

Σήμερα το απόγευμα η κηδεία του 15χρονου που αυτοκτόνησε στην Αργυρούπολη

14χρονος μαθητής από την Αργυρούπολη/ Φωτογραφία: ΣΚΑΪ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα το απόγευμα γονείς, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον 15χρονο έφηβο από την Αργυρούπολη που έδωσε τέλος στη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο ανήλικος άφησε σημειώματα στα οποία ανέφερε ότι έπεσε θύμα σχολικού εκφοβισμού και κατονόμαζε έξι άτομα

Η κηδεία του μαθητή θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στον ναό του Κοιμητηρίου Αργυρούπολης.

Υπενθυμίζεται ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος ζήτησε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης για το τραγικό συμβάν του απαγχονισμού του μαθητή, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αργυρούπολη.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον 15χρονο στην αυτοκτονία φαίνεται ότι συνδέονται με το bullying που δεχόταν στο σχολείο από συμμαθητές του, τους οποίους φέρεται ότι κατονομάζει σε σημείωμα που άφησε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

Ο κ. Ζαγοραίος ανέθεσε τη διενέργεια της έρευνας σε εισαγγελέα ανηλίκων, η οποία αναμένεται να αρχίσει άμεσα την εξέταση μαρτύρων.

Ο μαθητής φαίνεται ότι είχε αφήσει σημειώματα στα οποία περιέγραφε την κόλαση την οποία ζούσε λόγω του bullying που δεχόταν, και μάλιστα σε ένα τελευταίο κατονόμαζε έξι συμμαθητές του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αργυρούπολη αυτοκτονία 14χρονος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ