Το ταξίδι της Σοφίας στην Αιθιοπία για να φέρει μαζί της το υπέροχο πλάσμα που λέγεται Τζιρίνια - iefimerida.gr

Το ταξίδι της Σοφίας στην Αιθιοπία για να φέρει μαζί της το υπέροχο πλάσμα που λέγεται Τζιρίνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σοφία δεν είναι άλλη μια γυναίκα που αναζήτησε, μετά από πολλές αποβολές, τη χαρά της μητρότητας στη διακρατική υιοθεσία.

Είναι μια γυναίκα που έδωσε έναν αγώνα 22 μηνών, με όσα απίστευτα της συνέβησαν, για να πάρει τον Τζιρίνια, το πρώτο της παιδί από την Αιθιοπία.

Διανύοντας την τέταρτη δεκαετία της ζωής της και μετά από πολλές προσπάθειες να αποκτήσει δικό της παιδί, η Σοφία Παριανού, αποφασίζει να υιοθετήσει ένα παιδί από την Αιθιοπία. Με τον σύζυγό της καταθέτουν τα χαρτιά και η διαδικασία ξεκινά μέσω της Διεθνούς Κοινωνικής Υπηρεσίας, με υπεύθυνη την κοινωνική λειτουργό κυρία Κοντογιάννη η οποία υπήρξε βράχος δίπλα της από την αρχή μεχρι το τέλος. Έχει βρεθεί ο μικρός Τζιρίνια που θα μεγαλώσει την οικογένειά της. Όμως, κάπου στα μισά, η Σοφία μένει μόνη. Με ένα διαζύγιο, εκ νέου χαρτιά και άγχος να προλάβει τις ημερομηνίες. Ως μονογονεϊκή οικογένεια πια κινεί πάλι τις διαδικασίες. Στο διάστημα αυτό, ο έρωτας θα μπει ξανά στη ζωή της και η Σοφία θα μείνει έγκυος. Όμως η δέσμευση στον Τζιρίνια είναι μεγάλη. Στον 6ο μήνα, και ενώ οι γιατροί της είπαν ότι πρέπει να μείνει στο κρεβάτι, η Σοφία «μάζεψε τα μπογαλάκια και την κοιλιά της και πήγε να πάρει τον Τζιρίνια».

Διαβάστε την ιστορία της Σοφίας, όπως την αφηγείται η ίδια, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΟΦΙΑ ΠΑΡΙΑΝΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ