Mercedes: Πρεμιέρα για τη νέα γενιά συστημάτων infotainment tον Ιανουάριο στη CES - iefimerida.gr

Mercedes: Πρεμιέρα για τη νέα γενιά συστημάτων infotainment tον Ιανουάριο στη CES

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Mercedes θα προχωρήσει στη σταδιακή αντικατάσταση του Comand, του συστήματος infotainment που χρησιμοποιείται σε όλο το εύρος της γκάμας από μια νέα γενιά, που θα προσφέρει, πάντα σύμφωνα με τη γερμανική εταιρεία, μια καινούργια εμπειρία.

Κι αυτό γιατί θα βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, θα διαθέτει νέες επιλογές τόσο σε ότι αφορά τη διασύνδεση όσο και την ενημέρωση, ενώ περιγράφεται ως «διαισθητικό»
Το νέο σύστημα θα παρουσιαστεί στις αρχές Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας, στη μεγάλη έκθεση ηλεκτρονικών CES και θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στην καινούργια γενιά της A-Class. Εκεί θα συνδυαστεί και με την καινούργια προσέγγιση του ταμπλό με τις δύο ελεύθερες οθόνες, ενώ στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθεί και στις άλλες εκδοχές των προσθιοκίνητων Mercedes.

Mercedes: Πρεμιέρα για τη νέα γενιά συστημάτων infotainment tον Ιανουάριο στη CES  | iefimerida.gr 0
Mercedes: Πρεμιέρα για τη νέα γενιά συστημάτων infotainment tον Ιανουάριο στη CES  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ