«Αb crack»: H νέα, ιδιαίτερα επικίνδυνη τάση για το σώμα σου - iefimerida.gr

«Αb crack»: H νέα, ιδιαίτερα επικίνδυνη τάση για το σώμα σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάθε body trend μοιάζει σαν μια κολλητική τρέλα και σε χτυπά όταν συνήθως είσαι ανυποψίαστος.

Οταν δεν έχεις μια σταθερή εικόνα για το σώμα σου, όταν δεν το έχεις αποδεχτεί (και φυσικά όταν δεν το έχουν αποδεχτεί!) τότε, ναι, έχεις πολλές πιθανότητες να είσαι ευάλωτος στα ερεθίσματα από το Διαδίκτυο. Γιατί τα body trends εκεί υπάρχουν, από εκεί ξεκινούν, εκεί εξαπλώνονται. Με τη βοήθεια της μανίας που διατρέχει τη χρήση των social media παίρνουν τεράστιες διαστάσεις και έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν όποιον δεν έχει τις κατάλληλες πνευματικές αντιστάσεις να κρίνει αν το εκάστοτε body trend μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες του σώματός του και αν ταιριάζει πραγματικά στην εικόνα του.

Πριν από λίγα χρόνια, ακούσαμε για πρώτη φορά το «thigh gap». Τι είναι το thigh gap; Το «σύνδρομο» του κενού ανάμεσα στους μηρούς. Μάλιστα μια πλατφόρμα Tumblr ήταν αποκλειστικά αφιερωμένη στις αναρτήσεις -κυρίως εφήβων- που είχα κάνει αυτοσκοπό την απόκτηση του πολυπόθητου κενού που θα τις έκανε να μοιάζουν όπως πχ. Cara Delevigne η οποία δεν δίστασε να δώσει ακόμα και συμβουλές για το πώς θα μπορούσες να αποκτήσεις αυτό το «κενό» -που σε μια δεύτερη ανάγνωση πραγματικά ίσως να σου δημιουργούσε κενό, κυρίως ψυχικό από τις στερήσεις για να το αποκτήσεις-. Η εξάπλωσή του ήταν ραγδαία και μάλιστα νεαρές προχωρούσαν σε εξαντλητικές δίαιτες για να το αποκτήσουν, με τους γιατρούς να χτυπούν καμπανάκι κινδύνου, όπως είναι λογικό.

Τα body trends θα υπάρχουν όσο θα υπάρχει το Διαδίκτυο. Ετσι δεν σταματούν να υπάρχουν και δεν θα σταματήσουμε να τα συναντάμε. Ισως να μην έχετε ακούσει ξανά, ή να μην γνωρίζετε λεπτομέρειες για το body trend με το όνομα «Ab crack».

Διαβάστε περισσότερα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ AB CRACK
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ