Κέιτ Μίντλετον: Η μοναδική λεχώνα που 8 ώρες μετά τη γέννα έμοιαζε σαν να μην έχει γεννήσει -Πώς τα κατάφερε [εικόνες]

Η Κέιτ Μίντλετον γέννησε και οι Βρετανοί παραλήρησαν με την νέα διάδοχο του θρόνου, η οποία έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση λίγες ώρες, μόνο αφότου γεννήθηκε.

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ και κάτι λιγότερο από 12 ώρες μετά την γέννα, η Κέιτ Μίντλετον μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ πόζαραν γεμάτοι ευτυχία μπροστά στις πύλες του νοσοκομείου Σεντ Μέρι του Λονδίνου. Φορώντας ένα δροσερό κίτρινο φόρεμα της Jenny Packham και κρατώντας την μικρή πριγκίπισσα στο ένα χέρι, κατέβηκε τα σκαλιά του μαιευτηρίου ισορροπώντας πάνω στις nude Jimmy Choo γόβες με εξαιρετική ευκολία.

Και αν και το πρόσωπο της ημέρας ήταν η νεογέννητη πριγκίπισσα, η δούκισσα του Κέιμπριτζ κατάφερε και πάλι να κλέψει την παράσταση. Ολοι αναρωτιόντουσαν πως κατάφερε να δείχνει τόσο φρέσκια και λαμπερή μετά τον τοκετό. Την ώρα που οι περισσότερες, αν όχι όλες οι μανάδες στον κόσμο, οκτώ ώρες μετά τον τοκετό είτε θα κοιμούνταν ψόφιες από την κούραση, είτε θα κρατούσαν στην αγκαλιά τους το μωρό τους, πλημμυρισμένες μεν από ευτυχία αλλά με τα σημάδια της ταλαιπωρίας στο κορμί τους και στο πρόσωπό τους, η Κέιτ Μίντλετον έκανε μια υπέρλαμπρη δημόσια εμφάνιση: Αψεγάδιαστη, με τις μπούκλες της τέλεια σχηματισμένες, ντύσιμο στην πένα και ένα πρόσωπο που δεν μαρτυρούσε σε τίποτα μια γυναίκα που μόλις έχει γεννήσει. Ούτε μαύροι κύκλοι, ούτε κοψίματα, ούτε κούραση.

Φυσικά δεν πρόκειται για κάποιο θαύμα αλλά για το αποτέλεσμα της δουλειάς μιας ολόκληρης ομάδας ειδικών, που προφανώς την ανέλαβαν με το που γέννησε.

Η κομμώτρια έπιασε δουλειά από τις 3 το μεσημέρι

Γύρω στις 3 το μεσημέρι, ώρα Ελλάδος, δηλαδή έξι ώρες μετά τη γέννα η κομμώτρια Amanda Cook Tucker, που έχει αναλάβει την περιποίηση της κόμης της δούκισσας του Κέιμπριτζ, πέρασε την είσοδο του μαιευτηρίου. Στην τσάντα της είχε όλα τα απαραίτητα εργαλεία: Πιστολάκι, ψαλίδι και όλα τα προϊόντα στάιλινγκ που χρειάζονται για να πετύχει τις αψεγάδιαστες μπούκλες που τόσο αγαπά η Κέιτ Μίντλετον. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χτένισμα κοστίζει περί τα 400 ευρώ.

Πρόσωπο τσίτα με δηλητήριο μέλισσας

Oσο για πρόσωπό της; Η Κέιτ Μίντλετον βάφεται με πολύ συγκεκριμένο τρόπο: Σκούρα φρύδια, ελαφριά σκιά στα μάτια, ροζ ρουζ και ελαφρύ ροζ κραγιόν. Πώς το πετυχαίνει; Από τα αγαπημένα της προϊόντα είναι μεταξύ άλλων το Brightening Finishing του Bobbi Brown (54 ευρώ) , μια ιριδίζουσα πούδρα στις αποχρώσεις του γκρι και του ροζ την οποία χρησιμοποιεί για να προσθέτει λάμψη στο πρόσωπό της. Την ίδια εταιρεία προτιμά και για την κρέμα ματιών της (38 ευρώ) , για το κονσίλερ της (31 ευρώ) και για τη σκιά φρυδιών (20 ευρώ), αλλά και για το ροζ κραγιόν και μολύβι χειλιών, αξίας 24,5 ευρώ και 20 ευρώ αντίστοιχα. Για ενυδάτωση χρησιμοποιεί μια κρέμα της Deborah Mitchell (75 ευρώ) η οποία περιέχοντας μέλι, τριαντάφυλλο, λεβάντα και δηλητήριο μέλισσας, περιγράφεται από πολλούς ως η κρέμα που κάνει ένα μίνι... οργανικό λίφτινγκ.

Κλασικό μανικιούρ

Οσον αφορά το βασιλικό μανικιούρ κόστισε περί τα 68 ευρώ και τελευταία φορά που το φρέσκαρε ήταν λίγες ημέρες πριν γεννήσει, μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα.

Κοντό, τετράγωνο, κλασικό γαλλικό μανικιούρ. Απλά άψογο και κατάλληλο για τις φωτογραφίες με την μικρή πριγκίπισσα. Για να φτιαχτεί χρησιμοποιήθηκαν ένα παλ φυσικό ροζ μανό της Essie (13,6 ευρώ) και το So Laque ultra-shine (8,2 ευρώ).

Λεχώνα με τακούνια

Παρότι λεχώνα ωρών, η δούκισσα του Κείμπριτζ επέλεξε να φορέσει τακούνια, μεσαίου ύψους, όπως ακριβώς προστάζει η μόδα. Συγκεκριμένα διάλεξε ένα ζευγάρι νιουντ γόβες Jimmy Choo (490 ευρώ) τις οποίες μάλιστα είχε ξαναφορέσει. Για να προστατευτεί από την ψύχρα του Λονδίνου και για να δώσει στα πόδια της μια αίσθηση ηλιοκαμένου, όπως ακριβώς είχε κάνει και με το πρόσωπό της, διάλεξε και το αντίστοιχο καλσόν. Μάλιστα, το εν λόγω καλσόν που διάλεξε έχει έναν ειδικό αντιολισθητικό πάτο για να εφαρμόζει τέλεια στο παπούτσι.

Το φόρεμα των 3.000 ευρώ και τα μαργαριτάρια

Οσον αφορά το κίτρινο φόρεμά της πρόκειται για μια δημιουργία της Jenny Packman, αξίας 3.000 ευρώ, το οποίο είχε αναλάβει να φθάσει στο μαιευτήριο ατσαλάκωτο και αψεγάδιαστο, η βοηθός της δούκισσας του Κέιμπριτζ. Το λουκ της συμπλήρωνε, εκτός από το περίφημο δαχτυλίδι της Νταϊάνα, ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια Annoushka, αξίας 1.360 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον γέννηση κόρη ρούχα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ