Τραγωδία στη Λευκάδα -Τρεις νεκροί από αναθυμιάσεις σε αποστακτήριο, προσπάθησαν να σώσουν ο ένας τον άλλον - iefimerida.gr

Τραγωδία στη Λευκάδα -Τρεις νεκροί από αναθυμιάσεις σε αποστακτήριο, προσπάθησαν να σώσουν ο ένας τον άλλον

Τραγωδία στη Λευκάδα -Τρεις νεκροί από αναθυμιάσεις σε αποστακτήριο κρασιού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από αναθυμιάσεις σε αποστακτήριο στη Λευκάδα, όταν προσπάθησαν να σώσει ο ένας τον άλλο, δίχως να τα καταφέρουν τελικά.

Οι τρεις άνδρες, ηλικίας 63, 57 και 65 ετών ανασύρθηκαν νεκροί από αποστακτήριο στην Καρυά Λευκάδας, όταν προσπάθησαν να κάνουν εργασίες σε ημιτελή δεξαμενή, σύμφωνα με το lefkadapress.gr. Οπως προέκυψε, ο ένας αποπειράθηκε να σώσει τον άλλον, όμως είχαν και οι τρεις την ίδια τραγική μοίρα.

Οταν ο πρώτος από τα θύματα μπήκε στην δεξαμενή λιποθύμισε από την εισπνοή δηλητηριωδών αερίων, που πιθανότατα είχαν συσσωρευθεί στη δεξαμενή. Οι δύο φίλοι του, βλέποντας ότι δεν δίνει σημεία ζωής, άρχισαν να τον αναζητούν. Αφού δεν απαντούσε, ο ένας, αγνοώντας προφανώς τον θανάσιμο κίνδυνο που διέτρεχε, αποφάσισε να μπεί στο αποστακτήριο για να δει τι είχε συμβεί. Μόλις κατέβηκε λιποθύμισε και αυτός και βρήκε τραγικό θάνατο, όπως και τρίτος άνδρας που πήγε να τον σώσει. Γείτονες που αντιλήφθηκαν ότι κάτι κακό συνέβη ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Οι άνδρες διακομίσθηκαν νεκροί στο νοσοκομείο Λευκάδας, όπου έγιναν προσπάθειες ανάνηψης αλλά ήταν ήδη αργά. Για προληπτικούς λόγους νοσηλεύεται ένας από τους πυροσβέστες που προσπάθησαν να τους βοηθήσουν.

Φωτογραφία: lefkadapress.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ