Πρωτοφανές -Ξέμεινε από ομιλητές η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό έξι ώρες πριν την ψήφισή του - iefimerida.gr

Πρωτοφανές -Ξέμεινε από ομιλητές η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό έξι ώρες πριν την ψήφισή του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από ομιλητές... ξέμεινε η συζήτηση για τον Προϋπολογισμό την τελευταία ημέρα της συζήτησής του στην Ολομέλεια της Βουλής. Στις 17:30 είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία των τοποθετήσεων των βουλευτών με τελευταίους να ανεβαίνουν στο βήμα τους Νίκο Βούτση και Γιάννη Δραγασάκη.

Εκτός, λοιπόν, από το φαινόμενα των άδειων εδράνων των προηγούμενων ημερών το Σάββατο παρατηρήθηκε και το πρωτοφανές φαινόμενο οι ομιλίες των βουλευτών να ολοκληρώνονται νωρίς νωρίς και χωρίς να «σφάζονται» για το ποιος θα προλάβει να μιλήσει.

Η ψηφοφορία επί του Προϋπολογισμού θα γίνει στις 12 τα μεσάνυχτα και οι μόνες μέχρι τότε προγραμματισμένες ομιλίες είναι αυτές των αρχηγών και τον κοινοβουλευτικών εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων. Με τις τοποθετήσεις αυτές, δεν καλυπτόταν σε καμία περίπτωση το κενό των έξι ωρών που απέμενε μέχρι την ψηφοφορία υπήρξε έντονη κινητοποίηση με σκοπό να έρθουν στη Βουλή να μιλήσουν οι υπουργοί για να μην διακοπεί για δεύτερη φορά η συνεδρίαση....

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ