Πρόκειται για μία συνταγή που είναι πιο εμπλουτισμένη από την κλασική φασολάδα με θρεπτικά λαχανικά και πιο νόστιμη και ωφέλιμη για τον οργανισμό.
Στην Ελλάδα τα όσπρια έχουν την τιμητική τους όλο τον χρόνο, όμως τις περισσότερες φορές τα μαγειρεύουμε με παραδοσιακό τρόπο, χωρίς να πειραματιζόμαστε ιδιαίτερα. Η φασολάδα, για παράδειγμα, είναι συνδεδεμένη στο μυαλό μας είτε με τη λευκή εκδοχή της, (με καρότο, σέλινο και λεμόνι),είτε με την κόκκινη, που περιέχει τα ίδια υλικά αλλά περισσότερη ντομάτα. Συχνά προσθέτουμε κάποιο αλλαντικό, όπως λουκάνικο, ενώ κάποιες άλλες φορές δοκιμάζουμε να ενισχύσουμε τη γεύση της με επιπλέον λαχανικά, όπως πιπεριές, σπανάκι ή άλλα εποχικά υλικά.
Διαβάστε την συνταγή για κόκκινη σούπα με φασόλια και λαχανικά στο Bovary.gr