Την Πέμπτη, δημοσία δαπάνη, η κηδεία του Λάκη Σάντα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Την Πέμπτη, δημοσία δαπάνη, η κηδεία του Λάκη Σάντα

Την Πέμπτη, 5 Μαϊου, στις 17.00 στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών θα γίνει δημοσία δαπάνη η κηδεία του Λάκη Σάντα, ο οποίος, μαζί με τον Μανώλη Γλέζο, κατέβασε τη κατοχική γερμανική σημαία από την Ακρόπολη.

Οι κόρες του, Αλεξάνδρα και Γεωργία, σε δήλωσή τους τονίζουν: «Αυτό, που κυρίως τον διέκρινε, ήταν ότι μέχρι το τέλος παρέμεινε αγνός-ιδεολόγος. Έλεγε: "Δεν κυνηγάω ποτέ τη δημοσιότητα γιατί θεωρώ ότι έχει εξευτελίστει το ζήτημα πάρα πολύ. Την αντίσταση δεν τη κάναμε μόνο εμείς, έχουν σκοτωθεί χιλιάδες παλικάρια, γυναίκες και άνδρες "ανώνυμοι"". Ο πατέρας μας ήταν μοναδικός, γιατί ανέβασε τις αξίες του ήθους, της ηθικής και της ανιδιοτέλειας στα ύψη. Πάντα απλός και σεμνός. Είμαστε υπερήφανες, που είμαστε παιδιά του. Ευχαριστούμε θερμά τον διευθυντή, τους γιατρούς και όλους τους νοσηλευτές από το Κέντρο Αναπνευστικής Ανεπάρκειας στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (Μ.Α.Φ) του νοσοκομείου "Σωτηρία", που έκαναν ό,τι ήταν δυνατό, για να τον σώσουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ