Ανθρωποκυνηγητό για τους διακινητές των μεταναστών στην Πάλαιρο -Ψάχνουν έναν Ελληνα και δύο αλλοδαπούς - iefimerida.gr

Ανθρωποκυνηγητό για τους διακινητές των μεταναστών στην Πάλαιρο -Ψάχνουν έναν Ελληνα και δύο αλλοδαπούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρία άτομα - έναν Ελληνα και δύο αλλοδαπούς - θεωρεί η Αστυνομία ως διακινητές των μεταναστών από τη Συρία που μεταφέρθηκαν στην Πάλαιρο, λίγο πριν το ναυάγιο με τους 12 νεκρούς.

Από το απόγευμα της Παρασκευής η Αστυνομία διεξάγει έρευνες σε σπίτια, σε διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, για τον εντοπισμό των διακινητών.Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί βρήκαν στην ευρύτερη περιοχή της Παλαίρου φορτηγό όχημα κλειστού τύπου, με το οποίο εκτιμάται ότι έγινε η μεταφορά των μεταναστών.

Με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει και τις καταθέσεις των μεταναστών, οι αστυνομικοί ψάχνουν τα τους τρεις εμπλεκόμενους στη διακίνηση των μεταναστών, χωρίς πάντως να αποκλείουν το ενδεχόμενο εμπλοκής κι άλλων ατόμων.

Οπως αναφέρει το agriniopress.gr από τις μέχρι τώρα έρευνες προκύπτει εμπλοκή ενός Παλαιστίνιου ο οποίος ήταν ανάμεσα στους 27 μετανάστες και ο οποίος είχε αναλάβει να οδηγήσει το σκάφος στη Λευκάδα.

Σύμφωνα με το agrinionews ο άνδρας έχει συλληψθεί, όπως επίσης και ένας εκ των τριών Ξηρομεριτών συγγενών που συνδέονται με την υπόθεση.

Οι συγκεκριμένοι Έλληνες έχουν απασχολήσει πολλές φορές την Αστυνομία

Πρόκειται για άτομα από την περιοχή της Κωνωπίνας που έχουν απασχολήσει την Αστυνομία πολλές φορές.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας συνελήφθη
ενώ στο σπίτι τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοκίνητο δικό τους αλλά και ένα αυτοκίνητο ενός Αιγύπτιου που επίσης εμπλέκεται στην υπόθεση και αναζητείται.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ

Νωρίτερα, εντοπίστηκε το βανάκι μεταφοράς των μεταναστών στο σημείο της τραγωδίας, στο οποίο είχαν τοποθετηθεί πινακίδες κλεμμένες από όχημα στην Κανδήλα.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη και αναζητούνται τα τρία άτομα που διαφεύγουν της σύλληψης...

Πηγές πάντως, αναφέρουν ότι η τύχη των θυμάτων ήταν προδιαγεγραμμένη καθώς και ο αριθμός τους ήταν μεγάλος για να αντέξει το συγκεκριμένο σκάφος ενώ και τα καύσιμα που υπήρχαν, δεν έφταναν σε καμία περίπτωση για να πάνε μακριά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ