Σπέρμα σολομού και ενέσεις πεπτιδίων: Τα μυστικά της Τζένιφερ Άνιστον για αψεγάδιαστη επιδερμίδα στα 54 - iefimerida.gr

Σπέρμα σολομού και ενέσεις πεπτιδίων: Τα μυστικά της Τζένιφερ Άνιστον για αψεγάδιαστη επιδερμίδα στα 54

Η Τζένιφερ Άνιστον στην πρεμιέρα του Murder Mystery
Η Τζένιφερ Άνιστον/Φωτογραφία: Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε μια εντυπωσιακή, ασπρόμαυρη φωτογράφιση και έδωσε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο WSJ Magazine.

Η 54χρονη ηθοποιός αποκάλυψε τα μυστικά της για αψεγάδιαστη εμφάνιση, αλλά και όλες τις περίεργες θεραπείες που έχει δοκιμάσει κατά καιρούς για να τη διατηρήσει.

Η σταρ του Χόλιγουντ, που έγινε γνωστή ως «Ρέιτσελ Γκριν» από τα «Φιλαράκια», παραδέχτηκε ότι, όσον αφορά στις τεχνικές αντιγήρανσης, είναι πρόθυμη να δοκιμάσει τα πάντα τουλάχιστον μία φορά. Μάλιστα, αποκάλυψε πως έβαλε στο πρόσωπό της σπέρμα σολομού, μια θεραπεία που της πρότεινε αισθητικός!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τζένιφερ Άνιστον ξεκαθάρισε στο περιοδικό της Wall Street Journal ότι είχε τις αμφιβολίες της για την αποτελεσματικότητα των συστατικών αυτών: «Πρώτα απ' όλα, είπα: "Σοβαρά μιλάς; Πώς αποκτάς το σπέρμα του σολομού;"».

Το σπέρμα σολομού έχει χαρακτηριστεί ως το επόμενο must-have κορεάτικο συστατικό ομορφιάς. Προς το παρόν, προσφέρεται σε ιατρικά σπα με την υπόσχεση να αυξήσει τον κυτταρικό κύκλο, να παράγει περισσότερο κολλαγόνο και να μειώσει τον αποχρωματισμό και τις φλεγμονές.

Η ίδια πρόσθεσε ότι δεν ένιωσε πως η συγκεκριμένη περιποίηση του προσώπου έκανε κάτι για να αποκτήσει νεανική λάμψη το δέρμα της. Αντίθετα, η Αμερικανίδα σταρ εξήγησε ότι «ορκίζεται» στις εβδομαδιαίες ενέσεις πεπτιδίων για να καταπολεμήσει τις επιπτώσεις της γήρανσης και δήλωσε: «Πιστεύω πως αυτό είναι το μέλλον».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι τρώει η Τζένιφερ Άνιστον

Παρά το αυστηρό πρόγραμμα που ακολουθεί για τη φυσική της κατάσταση, η Άνιστον αποκάλυψε ότι τις Κυριακές κάνει διάλειμμα από τη διατροφή και της αρέσει να καλεί στο σπίτι φίλους για να απολαύσουν σπιτικά μπέργκερ. Παραδέχτηκε ότι έχει μια κακή συνήθεια, καθώς το παρακάνει με το αλάτι.

Ακόμη, λατρεύει τόσο πολύ τις γεμιστές ελιές που βάζει στο Μαρτίνι, που τις έχει πάντα μαζί της! Όσον αφορά στην περίφημη σαλάτα της, τόνισε πως προτιμά το μαρούλι, τα μανιτάρια, τις ελιές από την Καλαμάτα και το άφθονο τυρί, όπως παρμεζάνα και φέτα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παλιότερα, είχε αποκαλύψει ότι κάνει διαλειμματική δίαιτα, αλλά και το πρωινό της: ζεστό νερό με λεμόνι, ένα shake ή αβοκάντο με αυγά ή oatmeal με ένα ασπράδι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ