Ιταλίδα influencer και μαγείρισσα εξηγεί γιατί δεν πρέπει να πίνουμε καπουτσίνο μετά τις 12:00 [βίντεο] - iefimerida.gr

Ιταλίδα influencer και μαγείρισσα εξηγεί γιατί δεν πρέπει να πίνουμε καπουτσίνο μετά τις 12:00 [βίντεο]

Η Ιταλίδα σεφ και influencer Νάντια Κατερίνα Μούνο
Η Ιταλίδα σεφ και influencer Νάντια Κατερίνα Μούνο/Φωτογραφία: Facebook/The Pasta Queen
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mία Ιταλίδα influencer και λάτρης του καφέ εξαπέλυσε «πυρά» σε όσους πίνουν καπουτσίνο μετά τις 12:00, εξηγώντας γιατί είναι λάθος.

Η Nadia, η οποία έχει πάνω από 2 εκατομμύρια followers στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου φέρει το όνομα The Pasta Queen, μοιράζεται συχνά νόστιμες συνταγές στη σελίδα της.

Ωστόσο, καθώς απευθύνθηκε στους ακολούθους της στο τελευταίο της βίντεο, είχε ένα αυστηρό μήνυμα γι' αυτούς, καθώς τους έβαλε στο στόχαστρο για τις συνήθειές τους να πίνουν καφέ, μετά από κάποια ώρα. Αποκάλυψε ότι οι άνθρωποι που πίνουν καπουτσίνο μετά τις 12 το μεσημέρι έχουν κάνει λάθος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μιλώντας στους ακολούθους της, είπε ότι οι Ιταλοί πίνουν καπουτσίνο ως πρωινό ρόφημα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι σχεδόν ανήκουστο να πίνουν μετά το μεσημεριανό γεύμα.

Η Ιταλίδα εξηγεί γιατί δεν πρέπει να πίνουμε καπουτσίνο μετά τις 12:00

Καθώς ξεκινάει το βίντεο, μια φωνή εκτός κάμερας τη ρωτάει αν θέλει να πιει έναν καπουτσίνο.

Εκείνη κοιτάζει μπερδεμένη και γουρλώνει τα μάτια της πριν απαντήσει: «Όχι. Είναι περασμένες 12».

Η Nadia συνεχίζει να εξηγεί γιατί οι Ιταλοί δεν πίνουν καπουτσίνο μετά το μεσημέρι, χτυπώντας το χέρι της στο τραπέζι πριν αναφωνήσει: «Είναι ρόφημα για πρωινό!».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λέει: «Είναι αφρόγαλα! Είναι καλό να ξυπνάς τις αισθήσεις σου πριν από τις 10. Αν θέλετε πραγματικά να το παρατραβήξετε, 11. Αλλά όχι μετά το 12», λέει με αυστηρό ύφος.

Η Nadia εξηγεί περαιτέρω ότι, όταν τρώτε ένα γεύμα, «έχετε αρκετά να κάνετε στο στόμα και στο στομάχι σας». «Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας γρήγορος εσπρέσο», λέει.

«Είναι σαν να τρώει ένας Αμερικανός χοτ ντογκ για πρωινό»

Καθώς η αυτοαποκαλούμενη βασίλισσα των ζυμαρικών θέλει να εξηγήσει τη... σοβαρότητα του ζητήματας χρησιμοποιεί ένα παράδειγμα για να αποδόσει καλύτερα το πόσο περίεργο θα ήταν να πίνει κάποιος έναν καπουτσίνο μετά τις 12 στην Ιταλία.

«Είναι σαν να τρώει ένας Αμερικανός χοτ ντογκ για πρωινό», είπε.

Αφού παρακολούθησαν το βίντεό της, οι θεατές άφησαν σχόλια που μοιράστηκαν τις δικές τους εμπειρίες από την παραγγελία καφέ στην Ιταλία - γεγονός που απέδειξε την άποψη της Nadia.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα άτομο είπε: «Παρήγγειλα έναν καπουτσίνο στην Ιταλία, ο σερβιτόρος είπε όχι». Ωστόσο, άλλοι άνθρωποι διαφώνησαν με τον κανόνα και σχολίασαν για να μοιραστούν την περιφρόνησή τους.

Ένας είπε: «Θα συνεχίσω να πίνω τον καπουτσίνο μου πρωί, μεσημέρι και βράδυ! Ειδικά όταν ταξιδεύω στην Ιταλία θα συνεχίσω να ζητάω καπουτσίνο μετά το δείπνο, μόνο και μόνο για να μπορώ να τσαντίζω τον σερβιτόρο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ