Απίστευτο βίντεο: Κάνει για πρώτη φορά ανεμόπτερο, αλλά ανακαλύπτει ότι ο δάσκαλος... ξέχασε να τον δέσει - iefimerida.gr

Απίστευτο βίντεο: Κάνει για πρώτη φορά ανεμόπτερο, αλλά ανακαλύπτει ότι ο δάσκαλος... ξέχασε να τον δέσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εφιάλτη μετετράπη η απόφαση ενός Αμερικανού εμπόρου να δοκιμάσει να κάνει πτήση με ανεμόπτερο.

Σώθηκε από θαύμα, καθώς λίγα δευτερόλεπτα αφού ξεκίνησε η πτήση, ανακάλυψε ότι ο δάσκαλός του και εκπαιδευτής του, ξέχασε να τον δέσει με τον ιμάντα ασφαλείας.

Ο Chris Gursky, ένας έμπορος αυτοκινήτων από την Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, ήταν σε διακοπές με τη σύζυγό του στην Ελβετία, όταν αποφάσισε να δει τα αξιοθέατα της χώρας από ψηλά κάνοντας παρά 5.

Ωστόσο λίγο μετά την απογείωση από την άκρη του βουνού ο Gursky κατάλαβε ότι αν δεν κατάφερνε να κρατηθεί απο τον δάσκαλό του θα σκοτωνόταν. Κατάφερε να κρατηθεί για περισσότερο από δύο λεπτά, καθώς ο πιλότος προσπάθησε να προσγειωθεί με ασφάλεια.

Οπως αφηγήθηκε ο ίδιος μετά: «Κοίταξα μόνο μία φορά κάτω και σκέφτηκα ‘αυτό είναι, θα πέσω και θα πεθάνω. Τελείωσα’. Δεν μπορούσα άλλο να κρατηθώ με το δεξί μου χέρι με το οποίο κρατούσα έναν ιμάντα στον δεξί ώμο του πιλότου”, δήλωσε. Τελικά όμως τα κατάφερε...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ανεμόπτερο Παρά 5
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ