Ο Μπερλουσκόνι μπούκαρε στα αποδυτήρια της ομάδας του - iefimerida.gr

Ο Μπερλουσκόνι μπούκαρε στα αποδυτήρια της ομάδας του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από 31 χρόνια στη διοίκηση της Μίλαν, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρίσκεται πλέον στην Μόντσα.

Αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας, με τον άλλοτε πρωθυπουργό της Ιταλίας να έχει πλέον τα ηνία της και να φιλοδοξεί να ζήσει μαζί της μεγάλες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις.

Λίγο πριν την έναρξη του εντός έδρας αγώνα με την Τριεστίνα, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έκανε την εμφάνισή του στα αποδυτήρια για να κάνει μία ηγετική ομιλία: «Είναι το πρώτο παιχνίδι που θα δω διά ζώσης, είμαι συγκινημένος. Στους παίκτες μου (σ.σ. της Μίλαν) έλεγα πάντα "Όποιος πιστεύει μάχεται, ξεπερνάει όλα τα εμπόδια και νικάει". Οπότε, πιστέψτε στους εαυτούς σας, βγείτε στον αγωνιστικό χώρο και πάρτε τη νίκη με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά».

Οι παίκτες του Μάρκο Τζαφαρόνι δεν μπόρεσαν πάντως να κάνουν το χατήρι στον ισχυρό άνδρα της Μόντσα καθώς έμειναν στο 1-1 με την Τριεστίνα και μένει να δούμε αν θα υπάρξει μέσα στις επόμενες ώρες διαρροή για δυσαρέσκεια του «καβαλιέρε»!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπερλουσκόνι Μόντσα αποδυτήρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ