Ο Μπολτ προσπαθεί να τρέξει σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας -Κι έτσι κερδίζει - iefimerida.gr

Ο Μπολτ προσπαθεί να τρέξει σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας -Κι έτσι κερδίζει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτά τα πόδια που τον διάσημο, πλούσιο και τον ταχύτερο άνθρωπο των εποχών δεν τον... υπάκουαν σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας. Ακόμη κι έτσι όμως, ο Γιουσέιν Μπολτ κερδίζει.

Ο Τζαμαϊκανός παγκόσμιος ρέκορντμαν ήταν ανάμεσα σε εκείνους που επιβιβάστηκαν σε ένα ειδικό Airbus της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος για μία συναρπαστική πτήση και για κάποια δευτερόλεπτα έζησαν όχι μόνο πώς είναι οι συνθήκες έλλειψης βαρύτητας αλλά και πώς είναι να πίνεις σαμπάνια σε αυτές.

Ολα αυτά στην παρουσίαση μίας νέας σαμπάνιας της MUMM, που θα μπορούν να την απολαύσουν οι ταξιδιώτες του διαστήματος στο μέλλον. Το ειδικό μπουκάλι το σχεδίασε ο Οκτάβ ντε Γκωλ, συγγενής του Σαρλ ντε Γκωλ.

Οσο για το τι έγινε στην πτήση, όλοι το διασκέδασαν όπως φαίνεται στο βίντεο. Και ο Γιουσέιν Μπολτ βρήκε τον τρόπο να κερδίσει ακόμη και σε μια «κούρσα» μηδενικής βαρύτητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιουσέιν Μπολτ σαμπάνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ