Το ξέσπασμα της Σερένα Γουίλιαμς κατά του διαιτητή: Είσαι κλέφτης! - iefimerida.gr

Το ξέσπασμα της Σερένα Γουίλιαμς κατά του διαιτητή: Είσαι κλέφτης!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επεισοδιακή εξέλιξη είχε ο τελικός του US Open, καθώς η Σερένα Γουίλιαμς- που έχασε από την Ναόμι Οσάκα- ξέσπασε αρκετές φορές κατά του διαιτητή.

Ολα ξεκίνησαν όταν εκείνος της έδωσε προειδοποίηση γιατί δεχόταν νοήματα από τον προπονητή της, ενώ στη συνέχεια την τιμώρησε επειδή έσπασε τη ρακέτα της και αμέσως μετά επειδή τον αποκάλεσε κλέφτη.

«Εσύ είσαι ψεύτης. Μου οφείλεις μια συγγνώμη. Πες το. Πες ότι λυπάσαι», άρχισε να του λέει η Αμερικανίδα τενίστρια. «Μου έκλεψες έναν πόντο. Είσαι κλέφτης κι εσύ. Σε όλη σου τη ζωή δεν θα ξαναμπείς σε δικό μου κορτ», του είπε στη συνέχεια, ενώ ο κόσμος γιούχαρε για τις αποφάσεις του διαιτητή.

Μάλιστα, η Γουίλιαμς ζήτησε να φύγει ο διαιτητής, ενώ ξέσπασε σε κλάματα. «Δεν είναι σωστό. Δεν είναι δίκαιο! Μου έχει συμβεί τόσες πολλές φορές», έλεγε διαρκώς. «Ξέρετε πόσοι άνδρες κάνουν πολύ χειρότερα από αυτό;», διαμαρτυρήθηκε ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σερένα Γουίλιαμς US Open
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ