Πτήση τρόμου: Επιασε φωτιά ο κινητήρας αεροπλάνου μετά την απογείωση - iefimerida.gr

Πτήση τρόμου: Επιασε φωτιά ο κινητήρας αεροπλάνου μετά την απογείωση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν τα ξημερώματα της Τετάρτης 202 επιβάτες αεροπλάνου οι οποίοι είδαν τον αριστερό κινητήρα του αεροσκάφους τους να φλέγεται αμέσως μετά την απογείωσή του.

Ένας από τους επιβάτες της πτήσης δημοσίευσε βίντεο που τράβηξε από το παράθυρο και δείχνει τον κινητήρα να βγάζει σπίθες και στη συνέχεια να τυλίγεται στις φλόγες, λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους από το αεροδρόμιο της πόλης Ουφά, με προορισμό το Σότσι της Ρωσίας.

Στο βίντεο ακούγονται οι επιβάτες που προσπαθούν ο ένας να καθησυχάσει τον άλλον καθώς και πολλές φωνές.

Ο πιλότος του αεροπλάνου ζήτησε άμεσα προσγείωση έκτακτης ανάγκης και περίπου 16 λεπτά μετά την απογείωσή του το αεροσκάφος κατόρθωσε να προσγειωθεί με ασφάλεια στην πόλη Ουφά.

Κανείς από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του συμβάντος. Οι ταξιδιώτες λαμβάνουν τώρα βοήθεια από τους ψυχολόγους, ενώ οι τεχνικοί ελέγχουν το αεροπλάνο προκειμένου να διαπιστώσουν τα αίτια της φωτιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεροπλάνο φωτιά κινητήρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ