Ο Νικ Κύργιος χτυπά ballgirl με σερβίς 217 χλμ./ώρα! - iefimerida.gr

Ο Νικ Κύργιος χτυπά ballgirl με σερβίς 217 χλμ./ώρα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αουτς! Αυτό πόνεσε. Ενα ballgirl την Τρίτη στο Wimbledon βίωσε από πρώτο χέρι τη δύναμη του σερβίς του Ελληνοαυστραλού Νικ Κύργιου.

Στον αγώνα του κόντρα στον Ντένις Ιστομίν από το Ουζμπεκιστάν ο Κύργιος έκανε σερβίς που μετρήθηκε να έχει ταχύτητα 217 χλμ/ώρα. Ατυχώς, το μπαλάκι βρήκε το νεαρό κορίτσι στον αριστερό ώμο και του προκάλεσε αφόρητο πόνο. Το ballgirl έβαλε τα κλάματα και οδηγήθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με τους θεατές να την χειροκροτούν παρηγορητικά.

«Και εγώ στη θέση της θα έβαζα τα κλάματα» είπε ο Κύργιος μετά το τέλος του αγώνα. «Αρχικά νόμισα ότι χτύπησα τον πίνακα με το σκορ αλλά μετά κατάλαβα ότι ήταν το χέρι του κοριτσιού. Ήταν πολύ σκληρό, όμως το αντιμετώπισε με θάρρος» τόνισε.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του All England Lawn Tennis Club το κορίτσι έχει αναρρώσει και αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στα καθήκοντά της.

Για την ιστορία ο Κύργιος επικράτησε με 3-1 σετ (7-6, 7-6, 6-7, 6-3).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τένις wimbledon μπαλάκι Νικ Κύργιος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ