Μουντιάλ 2018: Ο Ρονάλντο ζητά από τους Ιρανούς να κάνουν ησυχία για να κοιμηθεί - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Ο Ρονάλντο ζητά από τους Ιρανούς να κάνουν ησυχία για να κοιμηθεί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύσκολο να σταματήσει κανείς τον Κριστιάνο Ρονάλντο εντός γηπέδου. Για αυτό οι υποστηρικτές του Ιράν ανέλαβαν δράση... εκτός γηπέδου, προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα τους πριν από το κρίσιμο ματς.

Ιρανοί συγκεντρώθηκαν έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο μένει η ομάδα της Πορτογαλίας, στο Σάρανσκ, το βράδυ της Κυριακής πριν από το κρίσιμο ματς, αποφασισμένοι να μην αφήσουν τους παίκτες τους Φερνάντο Σάντος να κοιμηθούν. Το Ιράν θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει στο Μουντιάλ, ενώ για την Πορτογαλία αρκεί και η ισοπαλία.

Με βουβουζέλες, τύμπανα και φωνάζοντας συνθήματα, οι Ιρανοί έστησαν κανονικό πάρτι έξω από το ξενοδοχείο. Κάποια στιγμή όμως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγήκε στο παράθυρο και τους παρακάλεσε να σταματήσουν. Κάνοντας νοήματα, τους έδειξε ότι προσπαθούσε να κοιμηθεί και τους ζήτησε να κάνουν ησυχία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ