Βίντεο: Αυτοί χτύπησαν τον Γιάννη Μπουτάρη - iefimerida.gr

Βίντεο: Αυτοί χτύπησαν τον Γιάννη Μπουτάρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι αυτοί που χτύπησαν τον Γιάννη Μπουτάρη στο συλλαλητήριο για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Η επεξεργασία του βίντεο από τον προπηλακισμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης δεν αφήνει καμία αμφιβολία.

Καμία αμφιβολία για το ποιοί είναι οι πρωταγωνιστές του θλιβερού επεισοδίου, που λίγο έλειψε να πάρει δραματική τροπή για τον Γιάννη Μπουτάρη. Ο πρώτος βγάζει την μπλούζα του και με αυτήν επιτίθεται αρχικά στον Γ. Μπουτάρη. Μετά, μαζί με το πλήθος, θα είναι μεταξύ αυτών που θα κλωτσάνε το αυτοκίνητο, την ώρα που ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα προσπαθεί να μπεί μέσα για να διαφύγει. Ο δεύτερος εμφανίζεται αρχικά να κρατά μια καρέκλα στο χέρι, έτοιμος να την εκτοξεύσει. Τελικά θα πάρει ένα πλαστικό αντικείμενο και θα το ρίξει εναντίον του Γ.Μπουτάρη. Ο τρίτος εμφανίζεται αρχικά να βρίζει τον Γιάννη Μπουτάρη καθώς εκείνος προσπαθεί, μάταια, να μιλήσει στους αγανακτισμένους. Τελικά θα πάρει στα χέρια του κι αυτός ένα αντικείμενο και θα το εκτοξεύσει με μανία εναντίον του Γ.Μπουτάρη. Ο τέταρτος, και αυτός νέος σε ηλικία, τρέχει πίσω από τον Δήμαρχο και τον κλωτσάει στην κοιλιά. Στο τέλος, θα είναι αυτός που με την γροθιά του θα σπάσει το τζάμι του αυτοκινήτου του Γ. Μπουτάρη, την ώρα που η συνοδεία του τον φυγαδεύει, ώστε να γλυτώσει από την μανία των συγκεντρωμένων. Τώρα οι περισσότεροι από αυτούς, θα βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Αλλά το ερώτημα πώς φθάσαμε ως εδώ... παραμένει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπουτάρης πόντιοι Θεσσαλονίκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ