«Πώς πέταξα το μωρό από το μπαλκόνι» -Τι λέει η 22χρονη [βίντεο] - iefimerida.gr

«Πώς πέταξα το μωρό από το μπαλκόνι» -Τι λέει η 22χρονη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκάρει ο κυνικός τρόπος με τον οποίο περιγράφει η 22χρονη πώς πέταξε το μωρό από το μπαλκόνι.

«Πήγα στην μπανιέρα και γέννησα», λέει. «Εκοψα μόνη μου με ένα ψαλίδι τον ομφάλιο λώρο. Φοβόμουν τι θα έλεγε η μητέρα μου και ο κόσμος. Δεν ήξερα τι να κάνω. Το τύλιξα με ένα σεντόνι και το έβαλα σε μια νάιλον σακούλα. Το πέταξα απο την μπαλκονόπορτα. Αμέσως μετά καθάρισα όσο καλύτερα μπορούσα το μπάνιο και πέταξα τον πλακούντα στη λεκάνη».

Ο δικηγόρος της ισχυρίζεται ότι όλα συνέβησαν λόγω της επιλόχειας κατάθλιψης και ότι η κοπέλα δεν έχει πλήρως συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει... Ακόμα πιο σοκαριστικά είναι τα μηνύματα που έστειλε την ίδια μέρα στην κολλητή της φίλη. Της λέει ψέματα ότι το έδωσε το παιδί για υιοθεσία. Και συνεχίζει: «Εχω ακόμα λίγη αιμορραγία, γι' αυτό δεν μπορώ να βγω σήμερα. Να βγούμε αύριο. Ξεφούσκωσα, δεν μπορείς να πεις»...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ