Βίντεο: Εκτοξεύθηκε με αυτοσχέδιο πύραυλο για να αποδείξει ότι η Γη είναι επίπεδη - iefimerida.gr

Βίντεο: Εκτοξεύθηκε με αυτοσχέδιο πύραυλο για να αποδείξει ότι η Γη είναι επίπεδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι τυχαίο ότι τον λένε «τρελό Μάικ». Οχι μόνο γιατί πιστεύει ότι η Γη είναι επίπεδη. Αλλά και επειδή δεν δίστασε να εκτοξευθεί στον αέρα με αυτοσχέδιο πύραυλο.

Ο 61χρονος Μάικ Χιούτζις, οδηγός λιμουζίνας και αυτοδίδακτος επιστήμονας, ξόδεψε 20.000 δολάρια τα τελευταία δύο χρόνια για να κατασκευάσει έναν πύραυλο.

Με αυτόν, εκτοξεύθηκε σε έρημο στην Καλιφόρνια και έφτασε σε ύψος 571 μ., προτού ανοίξει δύο αλεξίπτωτα. Η προσγείωσή του ήταν... σκληρή, σύμφωνα με τον ίδιο και χρειάστηκε να τον εξετάσουν γιατροί αμέσως μετά.

Πάντως, ο ίδιος δήλωσε στο Associated Press ότι τον πονούσε μόνο η μέση του. «Αύριο θα το νιώσω, δεν θα μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι», συμπλήρωσε.

Οσο για την άποψη ότι η Γη είναι επίπεδη, επιμένει σε αυτό. «Πιστεύω ότι είναι σαν φρίσμπι. Αλλά δεν είμαι σίγουρος, για αυτό θέλω να πάω στο διάστημα», δήλωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πύραυλος γη Μάικ Χιούτζις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ