Βίντεο: Ο Μπολτ έπαιξε μπάλα κόντρα στον Μαραντόνα -Με προπονητή τον Μουρίνιο - iefimerida.gr

Βίντεο: Ο Μπολτ έπαιξε μπάλα κόντρα στον Μαραντόνα -Με προπονητή τον Μουρίνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τόσο καιρό το φωνάζει και ακόμη δεν τα έχει καταφέρει. Ο Γιουσέιν Μπολτ θέλει να παίξει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τώρα, είχε την ευκαιρία να προσπαθήσει να πείσει τον Ζοζέ Μουρίνιο ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Ο Τζαμαϊκανός παγκόσμιος ρέκορντμαν των σπριντ έπαιξε σε αγώνα ποδοσφαίρου 5Χ5, στη Βασιλεία, γεμάτο σταρ. Ο Μπολτ ήταν στην ομάδα του Μουρίνιο, όπως και οι Κριστιάν Καρεμπέ και Μαρσέλ Ντεσαϊγί, ενώ απέναντί τους είχαν την ομάδα του Ντιέγκο Μαραντόνα- ο οποίος σε κάποια στιγμή μπήκε μέσα και έπαιξε- με τους Νταβίντ Τρεζεγκέ, Μάρκο Ματεράτσι και Ρομπέρτο Κάρλος μεταξύ άλλων.

Το σκορ ήταν 11-11, αλλά αυτό που... έκαιγε στο τέλος ήταν τι εντύπωση αποκόμισε ο Μουρίνιο για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Μπολτ. Οταν ρωτήθηκε αν τελικά θα δούμε τον Τζαμαϊκανό στο Ολντ Τράφορντ, ο Πορτογάλος απάντησε ότι θα μπορούσε να γίνει αυτό. «Οταν τον άκουγα να μιλά για το ποδόσφαιρο, πίστευα ότι ήταν περισσότερο κάτι αστείο, ένα παιδικό όνειρο. Αλλά δεν είναι έτσι. Ισως το ποδόσφαιρο να έχασε ένα μεγάλο ταλέντο», δήλωσε ο Μουρίνιο.

Μέχρι να τον... πάρουν τηλέφωνο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μπολτ δεν θα βγάλει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του. Η πολυσυζητημένη δοκιμή του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ θα γίνει την Πέμπτη, αποκάλυψε ο Τζαμαϊκανός.

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA/GEORGIOS KEFALAS

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ