Βίντεο: Ρεπόρτερ μπήκε σε μπελάδες επειδή έκανε γκριμάτσες - iefimerida.gr

Βίντεο: Ρεπόρτερ μπήκε σε μπελάδες επειδή έκανε γκριμάτσες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι γκριμάτσες αγανάκτησης μιας δημοσιογράφου στην Κίνα είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει viral, αλλά και να μπει σε μπελάδες.

Η ρεπόρτερ δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και αντέδρασε γυρίζοντας τα μάτια της και κάνοντας μορφασμούς, όταν άκουσε τη συνάδελφό της δίπλα της να κάνει μια «στημένη» ερώτηση σε συνέντευξη Τύπου στο κοινοβούλιο.

Η Λιανγκ Ξιανγκί φέρεται να είπε σε συνάδελφό της «Η γυναίκα δίπλα μου ήταν ηλίθια», αναφερόμενη στη δημοσιογράφο που έκανε την ερώτηση η οποία περισσότερο έμοιαζε με τοποθέτηση υπέρ της κυβέρνησης.

Αμέσως το βίντεο με τις αντιδράσεις της Ξιανγκί έγινε viral, αλλά της δημιούργησε και προβλήματα. Σε ανεπίσημη οδηγία της προς τα ΜΜΕ, που διέρρευσε, η κυβέρνηση αναφέρει ότι απαγορεύεται στους δημοσιογράφους να συζητούν για το θέμα στα social media και να σβήσουν τις όποιες αναρτήσεις είχαν ήδη κάνει.

Επιπλέον, σύμφωνα με την εφημερίδα του Χονγκ Κονγκ, ανακλήθηκε η διαπίστευση της Ξιανγκ.

Πηγή: Guardian

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κίνα δημοσιογράφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ