Βίντεο-σοκ: Αστυνομικοί σκοτώνουν on camera άοπλο άνδρα - iefimerida.gr

Βίντεο-σοκ: Αστυνομικοί σκοτώνουν on camera άοπλο άνδρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ακόμη σοκαριστική δολοφονία αόπλου από αστυνομικούς στις ΗΠΑ καταγράφηκε on camera.

Το περιστατικό συνέβη στο Tulare της Καλιφόρνια το απόγευμα της Δευτέρας κοντά σε εκκλησία Βαπτιστών.

Ολα ξεκίνησαν όταν οδηγός λεωφορείου κατήγγειλε τηλεφωνικά στην αστυνομία ότι δέχθηκε επίθεση από άνδρα. Οι δύο αστυνομικοί σταμάτησαν τον 27χρονο Jontell Reedom ως ύποπτο αλλά εκείνος αντιστάθηκε στη σύλληψη.

Οι δύο αστυνομικοί χρησιμοποίησαν, σπρέι πιπεριού, τέιζερ και γκλομπ, αλλά, σύμφωνα πάντα με τους ίδιους, ο Reedom αντιστάθηκε, άρπαξε το γκλομπ του ενός, τους χτύπησε και τελικά τον πυροβόλησαν.

Στις εικόνες φαίνεται ένας άνδρας να προσπαθεί να ξεφύγει από αστυνομικό. Κάποια στιγμή σταματά και έρχονται στα χέρια. Τότε πλησιάζει και δεύτερος αστυνομικός. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, καθώς δεν μπορούν να τον ακινητοποιήσουν, ο ένας πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής τον άτυχο άνδρα και τον ξαπλώνει νεκρό.

Αυτόπτες μάρτυρες που κατέγραψαν την σκηνή με το κινητό τους τηλέφωνο ακούγονται να φωνάζουν προς τον αστυνομικό: «Δεν έπρεπε να τον σκοτώσεις, είσαι δολοφόνος» ενώ κάποιοι είπαν ότι ο άνδρας ήταν ψυχικά άρρωστος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αστυνομικοί ΗΠΑ Καλιφόρινα σκότωσαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ