Βίντεο-σοκ: Ισραηλινοί πράκτορες απαγάγουν Παλαιστίνιο φοιτητή - iefimerida.gr

Βίντεο-σοκ: Ισραηλινοί πράκτορες απαγάγουν Παλαιστίνιο φοιτητή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεσημέρι της Τετάρτης στο Πανεπιστήμιο Birzeit της Δυτικής Οχθης, μία ομάδα ενόπλων μυστικών πρακτόρων από το Ισραήλ, απομονώνει έναν νεαρό άνδρα.

Τον κυκλώνουν υπό την απειλή όπλων, δημιουργούν περίμετρο ασφαλείας και τον κτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές, πριν τον απαγάγουν και τον μεταφέρουν δια της βίας στην άλλη μεριά της Δυτικής Όχθης, μέσω ενός Ισραηλινού σταθμού ελέγχου. Και αυτό μπροστά σε δεκάδες άλλους φοιτητές, στην περίβολο του Πανεπιστημίου, ενώ κατέγραψε σε βίντεο ένας άλλος φοιτητής, ο οποίος κρυβόταν πίσω από ένα δέντρο. Ο φοιτητής είναι ο Omar Kiswani και όλως τυχαίως είναι πρόεδρος του μαθητικού συμβουλίου του πανεπιστημίου. Σύμφωνα με καταγγελίες, οι μυστικοί πράκτορες δήλωσαν «δημοσιογράφοι» και παρουσίασαν τις σχετικές διαπιστεύσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ απαγωγή Ιράκ φοιτητής παλαιστίνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ