Βίντεο: Ξενοδοχείο από πάγο... αφιερωμένο στο «Game of Thrones»

You Can Now Stay At A Game Of Thrones Ice Hotel

Αν λατρεύετε το χιόνι και την τηλεοπτική σειρά «Game of Thrones» τότε σίγουρα αυτός θα πρέπει να είναι ο επόμενος προορισμός σας.

Τα Laplands Hotels συνεργάστηκαν με την HBO για να δημιουργήσουν μια πραγματικά μοναδική εμπειρία Game of Thrones σε ένα μοναδικό ξενοδοχείο από πάγο.

Το Snowvillage, που βρίσκεται στην Φινλανδία μόλις αποκάλυψε το θεματικό εσωτερικό του που έχει ενσωματωθεί στο ξενοδοχείο τους για τη σεζόν 2018.

Το 18.000 τετραγωνικών μέτρων ξενοδοχείο κατασκευάστηκε με πάνω από 20 εκατομμύρια κιλά χιονιού και 350 τόνους πάγου. Όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, το ξενοδοχείο είναι ανοιχτό μόνο κατά τη διάρκεια του χειμώνα, καθώς όλος ο πάγος και το χιόνι λιώνει την άνοιξη.

Μέσα στο ξενοδοχείο θα βρείτε πολλά χαρακτηριστικά του Game of Thrones, όπως το Hall of Faces, τα γιγάντια γλυπτά του παγωμένου δράκου αλλά και τον Σιδερένιο Θρόνο, φτιαγμένο από πάγο.

Θα πρέπει πάντως να είστε προετοιμασμένοι κατάλληλα κατά την επίσκεψή σας στο ξενοδοχείο καθώς δεν υπάρχει θέρμανση – διαφορετικά δε θα υπήρχε καν ξενοδοχείο.

Ακόμη κι αν δεν είστε λάτρης του Game of Thrones, το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει κι άλλα δωμάτια, ένα εστιατόριο φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από πάγο και αποτελεί το ιδανικό μέρος για να παρακολουθήσετε το Βόρειο Σέλας, να δείτε ταράνδους και να πάτε σε σαφάρι με χάσκι.

Το Snow Village είναι ανοιχτό μέχρι τις 8 Απριλίου και τα θεματικά δωμάτια ξεκινούν από 300 λίρες τη βραδιά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ