Ομάδα μπάσκετ έμεινε με 3 παίκτες και παραλίγο να κερδίσει - iefimerida.gr

Ομάδα μπάσκετ έμεινε με 3 παίκτες και παραλίγο να κερδίσει

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κοντά στο θαύμα έφτασαν οι 3 παίκτες της ομάδες μπάσκετ της Αλαμπάμα που απέμειναν στο παρκέ για τα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης με τη Μινεσότα.

Εξαιτίας γενικής σύρραξης στο ματς, αποβλήθηκε ολόκληρος ο πάγκος της Αλαμπάμα. Τα πράγματα όμως έγιναν ακόμη χειρότερα, όταν ο Νταζόν Ινγκραμ- ένας από τους πέντε που είχαν απομείνει- έκανε το πέμπτο του φάουλ και βγήκε επίσης από το παιχνίδι, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Τζον Πίτι έπαθε διάστρεμμα και αποχώρησε επίσης.

Ετσι, ο Κόλιν Σέξτον, ο Γκάλιν Σμιθ και ο Ρίλεϊ Νόρις ήταν οι μόνοι που απέμειναν για την Αλαμπάμα στο παρκέ, ενώ η Μινεσότα προηγούνταν με εννιά πόντους και απέμεναν δέκα λεπτά για την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Παρόλα αυτά, κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά ακόμη και στους τρεις πόντους, ένα λεπτό πριν τη λήξη. Τελικά, η Αλαμπάμα έχασε με 89-85, αλλά σίγουρα οι 3 παίκτες έκλεψαν την παράσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπάσκετ Αλαμπάμα Μινεσότα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ