Εκδικήθηκε πιτσαρία πληρώνοντας με 1.200 κέρματα - iefimerida.gr

Εκδικήθηκε πιτσαρία πληρώνοντας με 1.200 κέρματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν ευρηματικό τρόπο για να εκδικηθεί μια πιτσαρία, εξαιτίας ντελιβερά που του... έσπασε τα νεύρα, βρήκε ένας Βρετανός.

Ο Μπίλι Μάρτιν πλήρωσε για το γεύμα του, αξίας 25,74 λιρών, με 1.287 κέρματα των δύο πενών. Ο 23χρονος εξήγησε ότι αναγκάστηκε να λάβει δραστικά μέτρα, έπειτα από παρεξήγηση που είχε γίνει με ντελιβερά της πιτσαρίας.

Οταν παρήγγειλε την προηγούμενη εβδομάδα, ο άνθρωπος που του πήγε την πίτσα στο σπίτι έφυγε προτού τον πληρώσει καθώς πίστευε ότι αυτό είχε γίνει ήδη διαδικτυακά. Την επόμενη ημέρα, ο Μάρτιν άρχισε να δέχεται διαδοχικά τηλεφωνήματα και μηνύματα από την πιτσαρία που απαιτούσαν να πληρώσει.

Αυτός, σύμφωνα με την Daily Mail, δεν μπορούσε να το κάνει αμέσως, καθώς ήταν εκτός πόλης, στην κηδεία της γιαγιάς της συντρόφου του και τους ενημέρωσε ότι θα τακτοποιήσει τον λογαριασμό μόλις επιστρέψει.

Παρά τη δέσμευσή του, ο ντελιβεράς του τηλεφώνησε 6 φορές μέχρι να επιστρέψει ο 23χρονος, ενώ ενέπλεξε και την αστυνομία η οποία επίσης επικοινώνησε μαζί του! «Μου κατέστρεψαν το σαββατοκύριακο, οπότε αποφάσισα να τους εκδικηθώ και να πληρώσω με κέρματα», είπε. Ετσι, πήγε σε τοπική επιχείρηση, μετέτρεψε 25 λίρες σε κέρματα των 2 πενών και πήγε να πληρώσει.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πιτσαρία κέρματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ