Drone... κατάσκοπος στα μπαράζ του Μουντιάλ -«Φωνάζει» η Ονδούρα - iefimerida.gr

Drone... κατάσκοπος στα μπαράζ του Μουντιάλ -«Φωνάζει» η Ονδούρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για κατασκοπεία κατηγορεί η Ονδούρα την Αυστραλία, πριν από το μεταξύ τους δεύτερο ματς για τα μπαράζ του Μουντιάλ.

Κατά τη διάρκεια της προπόνηση της Ονδούρας, στο Σίδνεϊ τη Δευτέρα, εντοπίστηκε ένα drone να κάνει... βόλτες πάνω από το γήπεδο. Η αντίδραση ήταν άμεση. «Αναστάτωση στην ομάδα της Ονδούρας από κατασκοπεία της Αυστραλίας με drone», ανέφερε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, δημοσιεύοντας και ένα βίντεο.

Οταν ρωτήθηκε για το θέμα, ο Χόρχε Λουίς Πίντο κατηγόρησε ευθέως τους Αυστραλούς. «Ας μην είμαστε αφελείς. Πρόκειται για κατασκοπεία στο ποδόσφαιρο», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ονδούρας, που δεν πείστηκε από τις εξηγήσεις των υπαλλήλων του γηπέδου ότι απλά ένας πατέρας με τον γιο του έπαιζαν με το drone σε κοντινό πάρκο.

«Είναι ντροπιαστικό μία τόσο αναπτυγμένη χώρα να κάνει κάτι τέτοιο», συνέχισε ο Πίντο και πρόσθεσε ότι οι Αυστραλοί, στο πρώτο ματς στην Ονδούρα, είχαν ελέγξει κάθε τουαλέτα και κάθε άλλο χώρο του γηπέδου που προπονήθηκαν για να σιγουρευτούν ότι κανείς δεν τους κατασκοπεύει.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αυστραλίας πάντως επέμεινε ότι δεν έχουν καμία σχέση με το drone. Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τα μπαράζ του Μουντιάλ έληξε 0-0 και η δεύτερη γίνεται την Τετάρτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μπαράζ Μουντιάλ κατασκοπεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ