Επαθε πανικό, νόμιζε ότι έσπαγε η γέφυρα κάτω από τα πόδια του - iefimerida.gr

Επαθε πανικό, νόμιζε ότι έσπαγε η γέφυρα κάτω από τα πόδια του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πανικόβλητος, έπεσε στα γόνατα και άρχισε να φωνάζει. Ενας άνδρας πήρε την... τρομάρα της ζωής του, περπατώντας σε γυάλινη γέφυρα στην Κίνα. Αλλά τελικά, για όλα έφταιγε μία ατυχής έμπνευση των κατασκευαστών.

Στο βίντεο που έγινε viral ο άνδρας έντρομος πέφτει στα γόνατα όταν αρχίζει να βλέπει ρωγμές κάτω από τα πόδια του, ενώ περπατούσε στη γυάλινη γέφυρα που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.180 μέτρων.

Επειτα από αυτό, οι υπεύθυνοι της γέφυρας αναγκάστηκαν να απολογηθούν δημοσίως και να εξηγήσουν ότι πρόκειται απλά για ένα «εφέ» που έχει δημιουργηθεί σε συγκεκριμένο τμήμα, για να είναι πιο... εντυπωσιακός ο περίπατος. Οι σχεδιαστές της γέφυρας τοποθέτησαν σε κάποια από τα πάνελ θραύσματα γυαλιού και όταν πατάει κάποιος σε αυτά, φαίνεται σαν να σπάει το συγκεκριμένο τμήμα, ενώ ακούγεται και ο σχετικός ήχος.

Πάντως, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, ο άνδρας του βίντεο ήξερε πολύ καλά τι ακριβώς συνέβαινε και επρόκειτο για... κόλπο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γέφυρα Κίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ