Ο Φελπς κολύμπησε με... καρχαρία και έχασε - iefimerida.gr

Ο Φελπς κολύμπησε με... καρχαρία και έχασε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλος ντόρος είχε γίνει στα social media για τον αγώνα του Μάικλ Φελπς με καρχαρία, με τους φαν του Ολυμπιονίκη να ανέμεναν πως και πως να δουν αν ο θρύλος της κολύμβησης θα κατάφερνε να ξεπεράσει σε ταχύτητα τον «βασιλιά» της θάλασσας.

Ο αγώνας προβλήθηκε εν τέλει το βράδυ της Κυριακής στο Discovery Channel, αφήνοντας μία αίσθηση πικρίας στους χιλιάδες τηλεθεατές που το παρακολούθησαν.

Κι αυτό όχι γιατί ο Μάικλ Φελπς έχασε από τον καρχαρία, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο, αλλά γιατί εν τέλει ο 28 φορές Ολυμπιονίκης δεν αγωνίστηκε με αληθινό αλλά με εικονικό.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Φελπς ταξίδεψε μέχρι το Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, φόρεσε ειδική στολή και πτερύγιο με ουρά, σε συνδυασμό με το ότι όλοι μιλούσαν για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που είχαν παρθεί είχε σαν αποτέλεσμα όλοι να πιστεύουν πως ο αγώνας θα ήταν αληθινός.

Έτσι, ο Φελπς και έχασε από τον καρχαρία, κάνοντας στα 100 μέτρα 38,1 δευτερόλεπτα, έναντι 36,1 και ήταν ο λόγος που το Twitter πήρε φωτιά με εξαγριωμένα σχόλια όσων κάθισαν σπίτι για να τον δουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Φελπς καρχαρίας αγώνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ