Πάει στη δουλειά του... πετώντας - iefimerida.gr

Πάει στη δουλειά του... πετώντας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Curt von Badinski, μηχανολόγος - μηχανικός και συνιδρυτής μιας τεχνολογικής εταιρίας με έδρα το Σαν Φρανσίσκο.

Λόγω της δουλειάς του πρέπει να ταξιδεύει καθημερινά από το Λος Άντζελες και για να... μειώνει τις αποστάσεις πάει κυρίως με το αεροπλάνο. Πέντε ημέρες την εβδομάδα, σηκώνεται στις 5 το πρωί και οδηγεί μια απόσταση 15 λεπτών με το αυτοκίνητο για να μεταβεί στο αεροδρόμιο στο αεροδρόμιο Bob Hope Burbank, για μια πτήση 90 λεπτών για το Όκλαντ, που βρίσκεται 568 χιλιόμετρα βορειοδυτικά.

Με 2.300 δολάρια που καταβάλει κάθε μήνα, μπορεί να έχει πρόσβαση σε απεριόριστες πτήσεις σε μονοκινητήριο αεροσκάφος με στροβιλοκινητήρα. Έχοντας υποβληθεί σε έλεγχο ιστορικού, ο Badinski μπορεί να παρακάμψει το κεντρικό τερματικό σταθμό, να παρακάμψει τις συνήθεις διαδικασίες ασφαλείας και να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο μέσα σε λίγα λεπτά αφότου βγει από από το πάρκινγκ. Φυσικά, μόλις βρεθεί στο αέρα εκμεταλλεύεται το χρόνο μέχρι την προσγείωση για να τακτοποιήσει τις τρέχουσες υποχρεώσεις του και μόλις επιτέλους προσγειωθεί, τον περιμένει ένα υβριδικό όχημα plug-in στο αεροδρόμιο του Όκλαντ για το ταξίδι στο Σαν Φρανσίσκο.

Φτάνει στο γραφείο περίπου στις 08:30 και αποχωρεί από αυτό στις 17:00 για να μεταβεί στο αεροδρόμιο που θα τον μεταφέρει πίσω στο σπίτι του δηλαδή κατά τις 21:00.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ δουλειά αεροπλάνο πτήση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ