Γαλλία: Aθλητής του ράγκμπι έριχνε μπουνιές σε διαιτητή και αντιπάλους - iefimerida.gr

Γαλλία: Aθλητής του ράγκμπι έριχνε μπουνιές σε διαιτητή και αντιπάλους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ισόβια ποινή κινδυνεύει να τιμωρηθεί Γάλλος παίκτης του ράγκμπι, ο οποίος γρονθοκόπησε διαιτητή και παίχτη της αντίπαλης ομάδας, κατά τη διάρκεια παιχνιδιού.

Ο παίκτης, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αγωνίζεται για την Σαιν Εστέβ και σε αγώνα κυπέλου, όπου αντιμετώπιζε την Τουλούζ, επιτέθηκε με απίστευτο τρόπο σε διαιτητή και παίχτη.

Ο διαιτητής Μπέντζαμιν Κάστι, αδερφός του διάσημου Ρεμί Κάστι, δέχτηκε επίθεση από τον παίκτη, όταν εκείνος τον τιμώρησε ζητώντας του να πάει στον πάγκο.

Όταν παίκτες της αντίπαλης ομάδας έτρεξαν για να αντιμετωπίσουν τον θερμόαιμο παίκτη, αυτός συνέχισε με την ίδια τακτική στον πρώτο που βρέθηκε μπροστά του, πριν τελικά τον ακινητοποιήσουν.

Εννοείται ότι το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ο πρόεδρος της Σαιν Εστέβ , Κριστιάν Κόζα, αποκάλυψε αργότερα ότι ο παίκτης είχε τιμωρηθεί και στην αρχή της σεζόν ενώ παραδέχτηκε ότι δεν τον ήθελε στον αγώνα.

Μάλιστα, ο Κόζα ανακοίνωσε και την παραίτησή του, ως απάντηση στο θλιβερό συμβάν.

Ο διαιτητής προσκομίστηκε στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ως δια μαγείας πάντως δεν έσπασε κάποιο οστό του προσώπου του.

Ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας, Μαρκ Παλάνκ, έχει ήδη καλέσει τον παίκτη σε απολογία, με επικρατέστερη ποινή να είναι αυτή της «ισόβιας» απαγόρευσης από κάθε παιχνίδι για το υπόλοιπο της ζωής του.

«Εύχομαι, η Εθνική Ομοσπονδία να είναι αμείλικτη» είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ραγκμπι μπουνιές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ