Ο ηθοποιός Γιάννης Καπετάνιος παίζει μπάλα με... την μάνα του - iefimerida.gr

Ο ηθοποιός Γιάννης Καπετάνιος παίζει μπάλα με... την μάνα του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα εξαιρετικής έμπνευσης βίντεο με τον ηθοποιό Γιάννη Καπετάνιο να παίζει ποδόσφαιρο και να τον... θαυμάζει η μητέρα του, δημιούργησαν οι άνθρωποι του Big Break.

Σε ένα βίντεο με πολύ... ποδόσφαιρο και φυσικά γέλιο για το οποίο φροντίζει ο γνωστός κωμικός.

Η πρωτοποριακή ιδέα για το Big Break γεννήθηκε από τους Γιώργο Παθιακάκη – Αντώνη Φώσκολο. Η πρώτη ποδοσφαιρική «κοινότητα» ή αλλιώς το... αθλητικό facebook έχει αρχίσει και εξαπλώνεται παντού, με τις πρώτες εντυπώσεις και κριτικές να είναι εξαιρετικές. Το Big Break προσφέρει κάτι που μέχρι σήμερα ο Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής δεν είχε.

Eνα διαδικτυακό βιογραφικό, το οποίο θα μπορεί να «πουλάει» για να προβάλει την ποδοσφαιρική του ταυτότητα και γιατί όχι να... διαπραγματεύεται -μέσα από το chat του Big Break- ο ίδιος την μεταγραφή του. Η παρουσίαση του βιογραφικού κάθε ποδοσφαιριστή – προπονητή – παράγοντα διαθέτει ολοκληρωμένη χαρτογράφηση, με αναλυτικά στοιχεία και φυσικά πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Καπετάνιος Ποδόσφαιρο big break
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ