Η πτήση των μαχητικών πάνω από την Ακρόπολη - iefimerida.gr

Η πτήση των μαχητικών πάνω από την Ακρόπολη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αεροσκάφη που συμμετέχουν στην πολυεθνική αεροπορική διακλαδική άσκηση μεσαίας κλίμακας «Ηνίοχος 2017», πέταξαν το μεσημέρι της Τρίτης πάνω από την Αθήνα.

Η εν λόγω άσκηση διεξάγεται τα τελευταία τρία χρόνια στη χώρα μας με την ίδια να ηγείται της άσκησης.

Αυτή τη χρονιά η άσκηση ξεκίνησε στις 27 Μαρτίου και πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 6 Απριλίου. Το μεσημέρι της Τρίτης και μάλιστα ακριβώς στη συγκεκριμένη ώρα που είχε προκαθοριστεί, σχηματισμός αεροσκαφών αποτελούμενος από 1 F-16 Blk 50 της ΠΑ, 1 F-16 Blk30 της IAF, 1 AMX της ITAF και 1 F-4E της ΠΑ, εκτέλεσε διελεύσεις πάνω από την Ακρόπολη.

Στη συνέχεια τα αεροσκάφη διήλθαν πάνω από τον πορθμό του Ευρίπου και στην συνέχεια πάνω από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου. Οι πολίτες είχαν τη δυνατότητα, εκείνοι που πρόλαβαν δηλαδή, να απαθανατίσουν τα μοναδικά στιγμιότυπα που αποτυπώθηκαν από τις διελεύσεις των μαχητικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαχητικά αεροσκάφη Ακρόπολη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ