Πρόταση γάμου με τη «βοήθεια» της Αντέλ -Την ώρα συναυλίας - iefimerida.gr

Πρόταση γάμου με τη «βοήθεια» της Αντέλ -Την ώρα συναυλίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς να το ξέρει, η Αντέλ βοήθησε έναν άνδρα να κάνει εντυπωσιακή πρόταση γάμου.

Στη συναυλία της στη Μελβούρνη, η τραγουδίστρια επέλεξε κάποια στιγμή τον Γουέιντ Νίκολσον-Ντόιλ, από τους 77.000 ανθρώπους που την άκουγαν και τον κάλεσε στη σκηνή. Μαζί του πήγε και ο σύντροφός του, Κρις, στον οποίο ο Ντόιλ είχε κάνει δώρο τα εισιτήρια της συναυλίας για τα 40α γενέθλιά του. Του επιφύλασσε όμως και μία έκπληξη.

Μόλις ανέβηκαν στη σκηνή, ο Ντόιλ γονάτισε και έκανε πρόταση γάμου στον σύντροφό του, με το πλήθος να ουρλιάζει. «Είπες ''ναι'';», ρώτησε γελώντας τον Κρις η Αντέλ, πριν αγκαλιάσει το ζευγάρι. «Δεν είχα ιδέα ότι θα γινόταν αυτό. Δεν το είχαμε κανονίσει. Συγχαρητήρια!», τους είπε η τραγουδίστρια.

Ο γάμος μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών δεν επιτρέπεται στην Αυστραλία, όπως αναφέρει το BBC. Ομως ο Ντόιλ δήλωσε ότι θα το γιορτάσουν με φίλους και συγγενείς και πως ακόμη δεν κάνουν σχέδια για το πότε και πού θα γίνει ο γάμος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντέλ συναυλία πρόταση γάμου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ