Ανατριχίλια από χιλιάδες κόσμου που τίμησαν τους νεκρούς της Τσαπεκοένσε - iefimerida.gr

Ανατριχίλια από χιλιάδες κόσμου που τίμησαν τους νεκρούς της Τσαπεκοένσε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δέος στο «Ατανάσιο Χιγκαρδότ» όπου πάνω από 40.000 άνθρωποι, σε μια συγκλονιστική τελετή, τίμησαν την μνήμη των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας που ξεκλήρισε την Τσαπεκοένσε.

Η τελετή ήταν εντυπωσιακή και συνάμα τόσο ανθρώπινη, το σκηνικό που στήθηκε μεγαλοπρεπές-μοναδικό και συγχρόνως κατανυκτικό. Οι ποδοσφαιριστές της Νασιονάλ, τα μέλη του τεχνικού τιμ, η διοίκηση, όλοι τους ντυμένοι στα μαύρα, κρατούσαν ένα μπουκέτο με λουλούδια ενώ μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο ελευθέρωσαν 71 περιστέρια συμβολίζοντας τις 71 ψυχές που χάθηκαν στο δυστύχημα!

Το ίδιο συνέβη και στο γήπεδο της Τσαπεκοένσε. Οι 10.000 κόσμου μαζί με συγγενείς των θυμάτων, τους χειροκρότησαν και αυτοί δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους για τους αδικοχαμένους συμπαίκτες τους και όχι μόνο. Το γήπεδο ήταν καταπράσινο και οι φίλαθλοι τραγουδούσαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που χάθηκαν και φώναζαν «πρωταθλητές».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τσαπεκοενσε μνήμη τιμή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ