Αγριος καβγάς on air στην Αίγυπτο -Εβγαλε το παπούτσι και τον χτύπησε - iefimerida.gr

Αγριος καβγάς on air στην Αίγυπτο -Εβγαλε το παπούτσι και τον χτύπησε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το στούντιο talk show στην Αίγυπτο, με έναν ιμάμη από το Σίδνεϊ να δέχεται επίθεση με παπούτσι.

Ο Μουσταφά Ρασίντ μιλούσε για το αν οι Μουσουλμάνες πρέπει να φορούν μαντίλα, όταν άρχισε να λογομαχεί με τον Αιγύπτιο δικηγόρο Ναμπίχ αλ- Γουάς. Ο ιμάμης σηκώθηκε όρθιος και ο δικηγόρος έβγαλε το παπούτσι του, πέταξε μακριά την καρέκλα του και άρχισε να χτυπά στο κεφάλι τον Ρασίντ.

Ο παρουσιαστής για μία στιγμή προσπάθησε να τους χωρίσει, αλλά αμέσως μετά απομακρύνθηκε για να σωθεί, με μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου να μπαίνουν τελικά τρέχοντας στο πλατό για να αποκαταστήσουν την τάξη.

Ο ιμάμης έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο παρελθόν δηλώνοντας ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να είναι υποχρεωμένος να φορούν μαντίλα και δηλώνοντας ότι δεν είναι απαγορευμένη η κατανάλωση αλκοόλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καβγάς Αίγυπτος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ