Συγκινητική στιγμή: Ρεπόρτερ βλέπει ξαφνικά στον Καναδά οικογένεια που είχε γνωρίσει στη Δαμασκό - iefimerida.gr

Συγκινητική στιγμή: Ρεπόρτερ βλέπει ξαφνικά στον Καναδά οικογένεια που είχε γνωρίσει στη Δαμασκό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ρεπόρτερ του BBC έκανε ρεπορτάζ, όταν ξαφνικά είδε κάτι που την έκανε να τρέξει φωνάζοντας από ενθουσιασμό και να αρχίσει να αγκαλιάζει κάποιους.

Ηταν μία συγκινητική στιγμή, ανάμεσα σε μία οικογένεια από τη Συρία και την Λιζ Ντουσέ, που συναντήθηκαν ξανά έπειτα από δύο χρόνια, αυτή τη φορά στον Καναδά.

Η χώρα έχει υποδεχθεί πάνω από 30.000 πρόσφυγες. Σε ένα πικ νικ, με ντόπιους, προκειμένου να τους βοηθήσουν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, η Ντουσέ έκανε ρεπορτάζ, όταν είδε ξαφνικά, λίγα μέτρα πιο μακριά, την οικογένεια Σαμπάγκ.

Αμέσως έτρεξε και αγκάλιασε τη μητέρα και τα παιδιά. Με όλους τους να χαμογελούν συγκινημένοι. Η ρεπόρτερ είχε γνωρίσει την οικογένεια το 2014, στη Δαμασκό. Σε εκείνο το ρεπορτάζ, της είχαν μιλήσει για τη φρικτή καθημερινότητα που ζούσαν εκεί, μέσα στον φόβο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συρία ρεπόρτερ BBC οικογένεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ